Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

lørdag den 3. september 2011

En strikkecafés fristelser

Skøn poncho fra  Filati
Så blev det (igen) den første lørdag i måneden, og der var strikkecafé hos Hanne fra Garnheksen i Vejle. Som altid rigtig hyggeligt og meget velbesøgt.

Og der var der kommt nyt garn og mange nye modeller i butikken, som jeg gerne vil strikke - RIGTIG MANGE. Dale var udkommet med op til flere hæfter, og Garnheksen havde fået noget lækkert uld (hegre) fra Dale. Meget fristende.
Blusen jeg må lave.
Lækker Kjole fra Filati

Senere dukkede der et fantastisk blad op ved vores bord fra "Filati" (ikke lige noget, jeg før havde hørt om) - Men her var jo op til flere modeller, jeg gerne ville strikke - både kjoler og ponchoer.

Og for så ligesom at gøre beslutningen helt umulig, sniger Garnheksen endnu et blad på bordet...."Inspiration"/ coatscrafts. Her besluttede jeg mig så impulsivt og ustruktureret for at strikke en yndig sweater derfra. På mandag henter jeg garnet, og så skal der slåes masker op.

Nu mangler jeg også kun halsen på Ærteblomsten, der naturligvis skal strikkes udelukkende i perlestrik (og det er jo ikke lige min spidskompetence).

7 kommentarer:

 1. Den er også speciel. Glæder mig til at se dine farver og garnvalg.
  Må vist også til at besøge mine garnpushere for at få noget nyt igang, men ville jo gerne vente til Fanø, for der er garanteret også noget lækkert, jeg ikke kan leve uden.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Den er flot den trøje! Det er skrækkeligt med al den inspiration:-) Strikkelisten bli`r hurtigt alenlang:-)

  SvarSlet
 3. Ja, fristelser er der sandelig nok af :-) Men jeg synes nu, at det er en positiv problemstilling alt i alt :-) Lækre projekter, du fremhæver :-)

  SvarSlet
 4. Den der mønstrede sweater. Mums, den ser da godt nok lækker ud.

  SvarSlet
 5. Super flotte nyheder, hvilet nr. af Filati er den flotte poncho i ???

  SvarSlet
 6. Lækre modeller!!!

  Sejt at du går igang med at strikke en sweater i mønsterstrik; det har jeg nok ikke lige tålmodighed til.

  Perlestrik; come on, Susanne, jeg hepper...... Og glæder mig SÅ meget til at se din Ært!

  SvarSlet
 7. Hej Fynpige: ponchoen en er fra udgave 42 - det nyeste (øhh mig bekendt)

  SvarSlet