Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

mandag den 9. juli 2012

Parrot og poncho

Parrot stadig på brættet
beklager det
morgentrætte look
Jeg har også hygget med med at strikke Parrot her den seneste tid. Et dejligt simpelt projekt, hvor man sideløbende kan se fjernsyn, spille Wordfeud og bruge løs af garnlageret :-).


Jeg har valgt at lave mit lidt større. Syntes at læse mig frem til, at andre bloggere oplevede, det blev lidt for lille, så jeg slog 834 masker op (fremfor 726), og jeg er fuldt ud tilfreds med størrelsen. Og så har jeg strikket det på pind 3 1/2 (jeg strikker jo lidt stramt). Sjalet er skyllet op og efterfølgende spændt ud. Opdager lige i skrivende stand, at jeg har glemt at lave kvaster...ØV.
FAKTABOX:

Model: "PARROT" designet af Marianne Isager fra Bogen "The Bird Collection.
Garn: Højlandsuld, Tvinne, Knold (og hvad der ellers lige var på lageret i passende farver)
Forbrug: 140 g. garn
Pind: 3 1/2
Ændringer: Jeg slog 6 x 18 masker ekstra op = 834 fremfor oprindelig 726.
Og så er jeg sideløbende opstartet lidt ponchostrik fra Istex. Sjovt garn (Létt-Lopi) at strikke med - det skulle jeg lige vænne mig til. 

Jeg ville oprindelig have strikket cardiganen - Endurreisn også i Létt-Lopi, men den skulle strikkes i dobbelttråd, og det skulle jeg så lige tænke over en ekstra gang :-)
Kenzo på tur
Arne og Bella i
Stensbæk Palntage
Smukke Stensbæk Plantege
Ellers har jeg bare gået og nydt de solrige dage herhjemme, og gået lange ture med hundene. Vi var i Stensbæk Plantage en dag, og der er intet mindre en fantastisk. Der ligger en stor hundeskov i den forbindelse, så det var jo en sand fest.