Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

mandag den 9. juli 2012

Parrot og poncho

Parrot stadig på brættet
beklager det
morgentrætte look
Jeg har også hygget med med at strikke Parrot her den seneste tid. Et dejligt simpelt projekt, hvor man sideløbende kan se fjernsyn, spille Wordfeud og bruge løs af garnlageret :-).


Jeg har valgt at lave mit lidt større. Syntes at læse mig frem til, at andre bloggere oplevede, det blev lidt for lille, så jeg slog 834 masker op (fremfor 726), og jeg er fuldt ud tilfreds med størrelsen. Og så har jeg strikket det på pind 3 1/2 (jeg strikker jo lidt stramt). Sjalet er skyllet op og efterfølgende spændt ud. Opdager lige i skrivende stand, at jeg har glemt at lave kvaster...ØV.
FAKTABOX:

Model: "PARROT" designet af Marianne Isager fra Bogen "The Bird Collection.
Garn: Højlandsuld, Tvinne, Knold (og hvad der ellers lige var på lageret i passende farver)
Forbrug: 140 g. garn
Pind: 3 1/2
Ændringer: Jeg slog 6 x 18 masker ekstra op = 834 fremfor oprindelig 726.
Og så er jeg sideløbende opstartet lidt ponchostrik fra Istex. Sjovt garn (Létt-Lopi) at strikke med - det skulle jeg lige vænne mig til. 

Jeg ville oprindelig have strikket cardiganen - Endurreisn også i Létt-Lopi, men den skulle strikkes i dobbelttråd, og det skulle jeg så lige tænke over en ekstra gang :-)
Kenzo på tur
Arne og Bella i
Stensbæk Palntage
Smukke Stensbæk Plantege
Ellers har jeg bare gået og nydt de solrige dage herhjemme, og gået lange ture med hundene. Vi var i Stensbæk Plantage en dag, og der er intet mindre en fantastisk. Der ligger en stor hundeskov i den forbindelse, så det var jo en sand fest.

7 kommentarer:

 1. Dit sjal er vel nok blevet flot, jeg kan rigtig godt lide farverne

  SvarSlet
 2. Meget smukt sjal - nu har jeg snart set flere bloggere lave dette - og bliver da meget fristet til at få det på to doo listen - ikke mindst i betragtning af der kan anvendes fra lageret :-)

  SvarSlet
 3. Flot Parrot, du har fået lavet og lækker poncho på vej, kan jeg se :-) Synes du skal gå i gang med Endurreisn - jeg er så glad for min - selvom Lett Lopi er lidt "rustikt", så holder det sig rigtig godt i brug og er perfekt som overtøj :-)

  Rigtig god sommer til dig :-)

  SvarSlet
 4. Superflot Parrot - lækre farver du har valgt (også mine yndlingsfarver).

  Glæder mig til at se ponchoen og mon ikke den bliver et hit; brunt passer til alt, mønsteret er flot og garnet varmt :-)

  Ja, der er så mange dejlige steder i Danmark; dejligt når man finder "nyt terræn"!!!

  SvarSlet
 5. Hvor er det et flot sjal, jeg er vild med din farvesammensætning.
  En poncho kan man altid bruge, glæder mig til at se mere.

  SvarSlet
 6. Flot parrot du har fået lavet, jeg skal vist i gang med at strikke et af de rester fra mit masajsjal for jeg har over 300g tilbage.Glæder mit til at følge din blog

  SvarSlet
 7. Godt du lavede det større ,jeg har også lavet det,og mit kunne godt have været lidt større,god idé med faktaboks,det vil jeg også gøre når jeg ikke følger mønstret

  SvarSlet