Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

søndag den 24. juni 2012

Uendelig sommerregn!!!!

Bella, der er klar
til gåtur
Nu med skøøøn sweater
På denne regnvejrsdag er der(heldigvis) intet andet at lave på disse kanter end at strikke, drikke kaffe og tænde de levende lys. Hundene må tålmodigt vente på deres gåtur, til der bliver mindre vådt at bevæge sig ud (det ender nu nok med at vi går ud alligevel,og kommer hjem som druknede mus).


Jeg er blevet færdig med min lilla sweater, og jeg er bare så glad for den. Der skulle egentlig også være en meget høj løs krave til den, men den har jeg ikke lavet (hmm - endnu i alt fald), da jeg ikke er sikker på, at uld så tæt på halsen er super fantastisk rart.  Nu har jeg så slået (mange) masker på til sjalet Parrot i (ikke overraskende) lilla.... :-) - God søndag til jer derude i det våde Danmark.FAKTA:  Sweater fra Norske Dale i str. M
Garn: Amanda-m luxusuld (a´100 gram) i lilla.Forbrug: 6 nøgler Pind: Rundpind nr 3,5 og 2,5Designer: YNGLINGSDESIGNEREN Sidsel H. Høivik
Kanten på sweateren

Andet: jeg har undladt at strikke den høje hals. 

6 kommentarer:

 1. Hvor er det en smuk trøje du har fået færdig. Skøn trøje. Vejret er ikke bedre her

  SvarSlet
 2. Flot trøje og en dejlig farve.
  God søndag aften til dig :)

  SvarSlet
 3. Wauw hvor er den blevet flot, sikke en skøn klar lilla farve. Den designer kender jeg slet ikke, men hun er da værd at se nærmere på.

  SvarSlet
 4. Den ser også meget dejlig ud,
  Kan godt forstå du er glad ved den.

  yt

  SvarSlet
 5. Den sweater er simpelthen superflot og sidder perfekt!!!

  Ikke noget at sige til du er vild med lilla; det ER jo en skøn farve!

  Er bange for at der bliver basis for mange regnvåde ture med Bella......regner det efterhånden ikke bare for meget i Danmark? Vi kan snart ligeså godt flytte til England, ikk?

  SvarSlet