Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

tirsdag den 12. juni 2012

Det vokser og gror

Se lige denne donutsfersken
lækre små  peberfrugter
Selv om der mangler lidt sommer og sol lige nu, så er det altså bare en fantastisk tid. Alt gror i have og drivhus. Jeg elsker bare den her tid, hvor jeg kan følge med i peber, tomater og agurkers rivende udvikling, og mine krydderurter dufter såååå skønt. Haven blomstre og man kan se hvordan frugterne på frugtræerne bare bliver større og større. Man kan bare ikke ønske sig meget mere.

Nektariner i drivhuset 

Mit strikketøj vokser også. Jeg er i gang med at strikke en sweater fra mit (meget brugte) Dalehæfte.....i lilla naturligvis - cirka sammen farve som de smukke salvier i zinkpotten.  Jeg må hellere få taget nogle billeder af sweateren - og så prøve at pleje min blog lidt mere. Den er noget forsømt.2 kommentarer:

  1. Jamen, det lover jo godt for jeres "sommersundhed" med alle de lækre frugter og grøntsager, der er på vej! Her gror ukrudtet desværre mindst lige så hurtigt som urter, grønt og bær..... Må se at komme efter det!!

    Den lilla glæder jeg mig til at se mere til; den er vel lige straks færdig :-) Og hvad du så vil slå op til, er jo mindst lige så spændende!!

    SvarSlet
  2. Det er en pragtfuld årstid med alle de nye lækre sager man kan høste inden længe.
    Det bliver spændende at se den lilla.

    SvarSlet