Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

lørdag den 18. august 2012

Feriestrik :)

Og så så vi faktisk Elge
Smukke Norge 
Så kører min ferie på det sidste - jeg har været lidt omkring. Vi havde nogle dejlige dage i København (min mand og jeg) - og så har jeg været i Norge og udstille vores Flatcoatede retriever. Virkelig et fantastisk landskab. Vi boede på et højfjeldshotel 1000 meter over havets overflade (omkring Lillehammer).På strikkefronten er jeg blevet færdig med ponchoen, og jeg er meget glad for den. Den er lækker og meget rustik. Den er strikket i Lett Lope, så  jeg skal nok kunne holde varmen i den.

PONCHO fra ISTEX
Næste projekt, jeg har slået op til, er et Seyfarth sjal (sommereng) - det tegner virkelig til at blive lækkert. (og jeg har for længst fortrængt, at der ligger et tusindefryd sjal, der ikke er strikket færdigt...). Det var ellers ikke sådan ligetil at finde ud af, hvad jeg ville strikke - og jeg har lavet et ukendt antal farve- og strikkeprøver, for at finde de farver, jeg syntes var smukke sammen.FAKTABOX:

Poncho fra Istex
Pind: rundpind 6 og rundpind 4
Garn: Lett Lope i brun
Forbrug 9 1/2 nøgle (475 g)
Ændringer: Opskriften siger at man skal strikke på pind 5 og pind 3 1/2. Derudover har jeg lavet rib i hals og bund 1 1/2 cm længere en foreskrevet. Det gav lidt ekstra indtagninger i halsen, og jeg ville ikke have, at den blev alt for åben.

1 kommentar:

  1. Sejt du blev færdig med den poncho selvom du kedede dig lidt med den sidste del.

    Dit Christel Seyfarth sjal bliver SÅ smukt; jeg ønsker dig god fornøjelse med det store arbejde.

    Tusindfryd??? Hvad snakker du om!!!!!

    SvarSlet