Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

mandag den 3. september 2012

Livet er en "Sommereng".


Lige nu strikker jeg på min skønne skønne "sommereng", og det skrider rigtig godt fremad. Det er en sand fornøjelse. Farverne er smukke og projektet er dejlig afvekslende. Det bliver bestemt ikke mit sidste Fair Isle sjal. Jeg var lidt spændt på, om jeg kunne styre de her farveskift uden at ville lave det for pænt og kontrolret, men det kommer lidt af sig selv syntes jeg. Jeg er i gang med den sidste række blomster inden jeg skal strikkes kant (og klippes op!!!!!) - spændende synets jeg.
De smukke farver, jeg strikker med

Nu vil jeg nyde min fridag i dag efter at have arbejdet hele weekenden :-)

9 kommentarer:

 1. Wow det er smukt , sikke et projekt at lave ....
  God fridag :-)

  SvarSlet
 2. Hvor det er bare flot med de dejlige farver. Jeg synes også at det er dejligt at strikke sjaler. Er selv lige blevet færdig med masaisjalet, og er parat til at gå i gang med et til.

  SvarSlet
 3. smukke farver du har gang i og tror det bliver et rigtig smukt sjal :-) din poncho i tidligere indlæg er også blevet rigtig flot :-)

  SvarSlet
 4. Det er bare så smukt det sjal,vil glæde mig til at se det færdigt

  SvarSlet
 5. Det bliver rigtig godt, farverne er superfine - sjovt at prøve noget andet engang imellem.

  SvarSlet
 6. De farver er helt fantastiske og sikke et flot mønster ;-)) glæder mig til at se det færdig.
  jeg var også noget nervøs ved at klippe i det store arbejde.
  Majbritt

  SvarSlet
 7. Sikke et arbejde, men hold da op, hvor er det smukt

  SvarSlet
 8. Flot sjal. Rigtig dejlige farver. Har også selv for kort tid siden prøvet at strikke et sjal rundt for derefter at skulle klippe op. Var noget nervøs da jeg skulle udføre dette, men det gik let og var heller ikke svært at samle masker op langs kanten bagefter

  SvarSlet
 9. Jeg glæder mig SÅ meget til at se dit sjal i virkeligheden.

  Smukke farver og så er jeg meget imponeret af at du er så hurtig med det (igen glemmer vi alt om Tusindfryd)! Dejligt når man finder et stykke strik, der i den grad optager en så man ikke bliver fristet af andre projekter!!!

  Håber du har haft en skøn fridag!

  SvarSlet