Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

tirsdag den 25. september 2012

Det var kattens!!!


Sommereng

Tja - vi har fået os en logerende i vores brændeskur. En lille fin tam hunkat - og hun har bosat sig der sammen med hendes 4 killinger (2 røde, 1 gråstribet og 1 sort). Og det var altså ikke lige planen, at jeg skulle have hverken 1 eller 5 katte. (Hundene protesterer også på det bestemteste). Dyrenes Beskyttelse vil ikke have dem (og det vil egentlig vi heller ikke). Jeg har sat en seddel op i den lokale Brugs, som jeg heller ikke har fået noget respons på...Det er altså noget være rod - men killingerne (og deres mor) er søde. Men bo her - det skal de altså ikke :o)

Mit sjal følger til gengæld planen. Jeg nåede kanten med 650 masker, lukkede af, zig-zaggede lusekanten på maskinen og klippede. Lige efter boget og slet ikke noget at frygte. Jeg er i gang med de sidste kanter. Jeg er noget begejstret over det her projekt selv om det tager lidt tid. 

10 kommentarer:

 1. Det bliver bare så flot så flot og nogle dejlige farver. Det bliver du glad for. Mit masaisjal hænger på mig hele tiden.

  SvarSlet
 2. sikke smukt dit sjal bliver :-)

  kan godt forstå du ikke gider at have kattene er også selv helt klar et hundemenneske og er absolut ikke til katte, så krydser fingre for at du kommer af med dem, hvad med et kattehjem????+

  SvarSlet
 3. Åh, man bliver helt blød om hjertet over sådanne nogle misser. Kan godt forstå, at du ikke kan have dem, og man bliver helt harm over det kan være så svært at finde et hjem til dem.
  Har selv - faktisk i flere år i træk - fået en kat (tror det var sommerhuskatte) sat af i haven. Hvor er det bare frustrerende, at skulle betale enten for en aflivning hos dyrlægen (sunde og raske katte) eller finde ud af transport til det nærmeste kattehjem/dyre internat. Hvor de ydermere ville have penge for at tage katten.

  Men super flot sjal. Skønt mønster og lige de smukkeste farver.
  ( Jeg ville bare aldrig have nerver til at klippe!)

  SvarSlet
 4. Åh, hvor er det bare søde killinger! Desværre er jeg blevet for syg til at passe en killing - ellers ville jeg gerne have haft en af de røde:-) Ualmindeligt smukt sjal du har strikket.

  SvarSlet
 5. Sikke et lækkert sjal i smukke farver. Vi har også haft en katte mor og hendes killinger boende i vores brændestabel engang og vi er heller ikke til katte. En blev givet væk og de flyttede selv, da der ingen service var hos os... Jeg håber at dine også finder ud af at flytte.

  Kh Mette

  SvarSlet
 6. Sød lille logerende du har fået.
  Sjalet er virkelig flot, det er et stort arbejde, men altså også utrolig flot.

  SvarSlet
 7. Åh hvor jeg glæder mig til at se sjalet, det er så flotte farver ;-)
  Søde er de nu de små katte.

  SvarSlet
 8. De er skønne, de killinger - jeg er helt vild med de røde.......og jeg er ret sikker på I kommer til at beholde en eller to (plus missemor).

  Sjalet glæder jeg mig meget til at se live - vi bliver vist snart nødt til at finde en dag til kaffe og sjals-snak!

  SvarSlet
 9. Utroligt flot sjal. Jeg er blevet færdigt med mit Masai Sommer. Har vasket det i lunkent vand . PAS PÅ MED AT VASKE I LUBKENT VAND! Det kan ikke siges tydeligt nok, for mit sjal er blevet lidt filttet, ØV, ØV ØV. Det kan godt bruges, men det var jo ikke meningen. JEg skal lige have syet de sidste grene på sjalet og så skal jeg nok ligge det ud på min blog, så du kan se det.

  SvarSlet
 10. Hold da magle, hvor er det skønt. :-)

  Giver dig ret i at, det er fantastisk strik.. Når man er i gang, er et ikke nok..

  SvarSlet