Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

onsdag den 10. oktober 2012

Vinterstrik i lamauld

Lækker lamauld fra Strikkebogen.dk
Jeg har shoppet garn...hmmmm - igen. Jeg var lige et smut forbi "Garnheksen" i Vejle og købe det lækreste lamauld fra Strikkebogen.dk. Jeg har besluttet mig for at strikke mig en lækker sweater a´la mads nørdgaard. Varme vintersweatere kan man jo ikke få for mange af i den kommende tid. Modellen bliver herreblusen fra Strikkebogen.dk, hvor jeg så ændrer mønsteret og tilføjer en lime kant i ribben.
min "strikkeprøve"

Jeg startede med at lave en strikkeprøve med det rigtige mønster og det rigtige garn, så jeg var sikker på, at virkeligheden lignede det, der var i mine tanker. Min strikkeprøve blev en lille vinterhue med orange kant :)
Den spæde start på min "Mads Nørgaard"-sweater

Pon pon´er er altså kedelige at lave :)
Mit Seyfarthsjal (sommereng) er færdig. Det er vasket og ligger lige nu på en plade, så det holder faconen, mens det tørrer. Det er blevet super godt, syntes jeg, men samtidig er der også plads til forbedringer. Nu mangler jeg kun at lave de sidste to pon pon ´er, så er det klart til at komme på bloggen og på mig :-). Jeg kan næsten ikke fatte, at jeg faktisk blev færdig med det. Jeg havde jo nok frygtet, at det ville ende som en UFO (sammen med mit Tusindfryd) - men det bliver bestemt ikke mit sidste Seyfarthsjal overhovedet.

5 kommentarer:

 1. Den er så flot den sweater.....
  Jeg er selv ved at lave en look alike, men har lavet mønsteret lidt anderledes ved en fejl.
  Din bliver bare mega lækker
  Hilsen Gitte

  SvarSlet
 2. Den sweather ser da godt nok fed ud :-)

  og glæder mig meget til at se dit sjal :-)

  SvarSlet
 3. Det mønster ser bestemt lovende ud.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 4. Den ser bare elegant ud den lille vinterhue. Sweateren kommer også til at passe til. Du er bare så sej.

  Kh. Lis

  SvarSlet