Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

lørdag den 20. august 2011

Ærten

Ærteblomsten bliver stille og rolig længere og længere, og jeg er nu nået til taljen, den strikkes på pind 2 1/2. Det er nu noget dejlig strik. Jeg har været noget i tvivl om bredden. Syntes den så meget bred ud, og godt nok er jeg lidt bred om måsen - meeeeeen.....så jeg har regnet og reageret for at sikre mig, at det ville ende lykkeligt. Men det ser nu ud til at komme til at passe med strikkefasthed og med de indtagninger, der kommer meget snart. Så jeg krydser fingre (og ellers må jeg jo bare spise noget mere kage eller vaske den lidt varmt!!!!).

Ifølge Lisa Renners opskrift skal der lynlås i ryggen af kjolen. Jeg har nu besluttet, at det skal der ikke i min Ært, så jeg strikker fortsat på rundpind og håber, at jeg kan få det til at gå op i en højere enhed uden lynlås.
National hundeudstilling i Varde
Det er fedt at bo på landet
med rådyr næsten helt
 inde i baghaven.

Dagen i dag har gået med at være på udstilling i Varde med vores Flatcoated Retriever Bella. Det er bare super hyggeligt at være på udstilling. Fed stemning og søde mennesker. Vi vandt ikke udstillingen, men fik en rigtig flot kritik og hun fik betegnelsen Særdeles Lovende.


11 kommentarer:

 1. Din ært bliver bare så super flot i dine farver:-)
  det er en skon model som måske også engang kunne ende på mine pinde ....
  Tillykke med den fine udtale på lille hund :-))

  SvarSlet
 2. Åh, din Ært er smuk.
  Jeg er helt vild med farverne og det geilske garn er jo skønt. Ren fornøjelse at strikke med.

  Tillykke med den fine kritik af din særdeles lovende Bella!!!! Hun har såmænd nok en fin udstillingskarriere foran sig - og hun klarer sig jo garanteret lige så godt på mark- og brugsprøver med al den træning I går til!

  SvarSlet
 3. nøj den ært bliver bare flot :0)

  SvarSlet
 4. Den ært bliver da bare flot i skønne farver.

  SvarSlet
 5. Den er bare flot! Hvor strikker du bare hurtig!

  SvarSlet
 6. Jeg syntes både Bella og ærten er særdeles lovende :-) Jeg glæder mig meget til at se den færdig og på :-)

  SvarSlet
 7. Hvor ser din ært bare godt ud. Jeg er spændt på at se om du kan undværer lynlåsen i ryggen

  SvarSlet
 8. Tak skal I alle have for roserne til Bella og til Ærten :-)

  Merete: jeg er også lidt spændt på det, med lynlåsen. De andre taljerede kjoler, jeg har strikket, har ikke haft lynlås, så jeg håber...

  SvarSlet
 9. Jeg krydser også fingre for minus lynlås - den tegner ellers rigtig godt din ært, smuk farvekombination :-)
  Tillykke med den "lovende" titel :-)

  SvarSlet
 10. Jeg er også spændt på dit projekt med "minus lynlås", ser sådan dig stå og tage kjole af vridende og drejenden medens manden din ruller rundt i sengen af grin. Ej spøg til side, krydser fingre for at du får den til at passe uden lynlås.

  Tillykke med din lovende Bella.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 11. Åhh hvor tegner ærteblomsten bare godt - jeg er jo desværre ikke en af de heldige ejer af bogen "close"....endnu.....og har derfor heller ikke set billede af den færdige kjole...;((

  Så jeg glæder mig til det færdige resultat og håber at du kan undgå lynlåsen.

  Tillykke med den fine ros til Bella.

  kh Jane

  SvarSlet