Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

søndag den 7. august 2011

Min helt egen æblemand

vores æbletræ
Nypresset æblesaft
Arne´s Kværn :-)
Æbler i pres - Nørdet - det må
være en kompliment
Jeg vil hermed dedikere dette blogindlæg til Arne (min blogløse mand). Han har nemlig formået at forvandle sprøde æbler til lækker økologisk æblesaft. Jow jow - og det skal man ikke kimse af. Min søde mand har lavet sin helt egen æblekværn og sin helt egen saftpresser - for den nette sum af 180 kr (og det er så her jeg har omregnet besparelsen i antal af garnnøgler).Men sådan en spand æbler giver omkring 2  liter æblesaft. Og det smager simpelhen intet mindre end himmelsk. 

Derudover har det jo været første lørdag i denne måned, hvilket er lig strikkecafé. Som altid en hyggelig oplevelse (og Annette havde bagt noget fantastisk kage). Skøn dag ved Garnheksen.

7 kommentarer:

 1. Jamen, for pokker da, hvor han kan, ham Arne! Ham har du altså været ualmindeligt heldig med, så ham skal du være sød ved (ikke at jeg tvivler (ret meget) på at du er det :-)).

  Lyder superlækkert med egen æblesaft - det gider jeg godt smage en dag :-)

  SvarSlet
 2. Findes der noget bedre end nørdede og kreative mænd? ;-) Æblesaft er så godt, så godt :-)

  Ser ud til at være hyggeligt hos Garnheksen :-)

  SvarSlet
 3. Lyder super godt med æblesaft fra egen presse.

  Det er da bare dejligt med sådan en nørdet og opfindsom mand.

  Lyder som om det er ren hygge i jeres strikkeklub hos Garnheksen.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Super dejligt med æblesaft fra egen have...
  Tak for roserne mht kagerne...- og ja, de ER lækre...
  - og tak for godt selskab hos Garnheksen...
  Kjolen/tunikaen er færdig, og kan ses på min blog...

  SvarSlet
 5. Det lyder skønt med dejlig hjemmepresset æblesaft :-) Dit sjal bliver godt nok også flot - fede, dejlige, varme farver!

  SvarSlet
 6. Kikke en opfindsom mand du har ;)
  Dejligt med hjemmepresset saft.

  Må vist snart forbi Garnheksen.

  Yt

  SvarSlet
 7. Uhmmm det ser lækkert ud det saft, håber vi får mulighed for at smage det :-) Det ville ha passet fint til Anettes lækre kager hi hi.
  Tak for en hyggelig dag.
  Jeg har forresten bestilt et krydsnøgleapparat til dig, det skulle gerne være klar til næste strikkecafe.

  SvarSlet