Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

fredag den 29. juli 2011

Sommer, sol og tusindfryd

Så kom det gode vejr da lige snigende, og min ferie nærmer sig sit endelige. Mandag er lige om hjørnet, og så kalder arbejdet igen. Når jeg kigger ud af vinduet, kan jeg se vores smukke blommetræ, og jeg kan næsten se, hvordan blommerne tager mere og mere farve. Jeg elsker blommer.

I går var vi til koncert med Anne Dorthe Michelsen i Kolding. Rigtig skøn oplevelse. Vejret var fantastisk, og hun synger stadig dejligt - og med Kolding Hus og Slotssøen i baggrunden - så kan det ikke blive meget smukkere.

Tusindfryd vokser stille og rolig. Det er skønt at strikke på selv om omgangene bliver længere og det tager tid at få lavet en ny række med blomster. Og mens jeg strikker på det overvejer jeg om ikke jeg lige skulle slå op til Ærteblomst fra Close eller måske lidt fra Dalekateloget (der er en skøn turkis sweater). Men til nu har jeg holdt mig i skinnet, og det er blevet ved overvejelserne.

12 kommentarer:

 1. Begge mine svigerinder var også derinde. Iflg. den ene var det rigtig godt, iflg. den anden havde hun ikke hørt noget fordi svigerinde I havde brokket sig over alt..... Så hvis du hørte andet end musik, var det vist dem.
  Det går fremaf med din tusindfryd og den bliver rigtig, rigtig køn. Passer farveskiftene nu, med den længde garnet har i sig selv eller ændre du stadig i det ??

  God week-end til dig og dine.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Hvor ser dit Tusindfryd smuk ud :)

  SvarSlet
 3. Citronmoster - Tak skal du have.

  Lis: Jeg ændrer faktisk stadig lidt i farveskiftene. Lige nu sætter jeg lidt ekstra i hver farve (de rester jeg før da jeg brød garnet og lagde til side) - ellers er jeg bange for, at farveskiftene bliver for korte. Næste gang sammensætter jeg selv farverne :-) - og jeg hørte ikke dine svigerinder - desværre :-D

  SvarSlet
 4. Anne Dorthe Michelsen er altid en god oplevelse, synes jeg og I havde vist noget nær de smukkeste rammer, man kan få :-)

  Din Tusindfryd bliver da fuldstændig fantastisk - sikke vidunderlige farver :-)

  SvarSlet
 5. Din Tusindfryd er fantastisk. Håber at din ferie har været OK, trods det ringe sommervejr.

  SvarSlet
 6. Dit sjal bliver bare så smukt , farverne er skønne :-) Uf sådan en ferie flyver bare afsted , jeg ser frem til oktober hvor min sommerferie starter ;-)
  God weekend

  SvarSlet
 7. eja, nu fandt jeg dig igen, du var blevet "væk", da jeg skiftede min blog pga. tekniske problemer.
  Smukt, smukt er dit tusindfryd, glæder mig til at se det færdigt.
  Strikkegladehilsener fra Laura :-)

  SvarSlet
 8. Hej Susanne, jeg så jer i Middelfart i aften. Nærmere bestemt ude ved Karolinelund. Du havde din Dale jakke/bluse på og havde Bella i Snor. Din mand gik selv. Jeg ville råbe på dig, men modet svigtede mig.

  Jeg kan se du har "slagt en hellig ko" på din Her læser jeg med. Hvordan har du gjort det? jeg kan nemlig ikke, øv øv.

  Hvordan har du fået snorerne på din Camomille ? Kan jeg heller ikke...

  Kh. Lis

  SvarSlet
 9. Hej Lis! Øv hvor ærgeligt at du ikke råbte :-) - gør det næste gang. Og hvor sjovt at du kunne genkende mig og min daletrøje :-).

  Hvis du vil have "slagt en hellig ko" ind på den blog, hvor du læser med, kopiere du webadressen. derefter trykker du på "værktøjet" i den kolonne, der hedder "her læser jeg med" og så sætter du linket ind på "føj til liste" og gemmer du to steder der beder dig om at gemme. Håber det var hjælp nok, eller skriv igen.

  PS - isen smagte himmelsk :-D

  Kh Susanne

  SvarSlet
 10. Ih, altså, dit sjal vokser og vokser...... Nå, men det er jo nok fordi du strikker på det..... Hm, måske jeg selv skulle se at komme videre med mit :-)

  Glæder mig meget til at følge både Ærteblomst og den turkise Dale - uanset i hvilken rækkefølge du strikker dem :-)

  SvarSlet
 11. Jeg råber næste gang jeg skal have en himmelsk is fra Middelfart. De er bare så gode.

  Det lyder bare for let med den måde at montere de snorer så jeg går snarest igang med det så jeg kan få den færdig.

  Kh. Lis, som er gået igang med en KAL, se nærmere på min blog.

  SvarSlet
 12. Smukke farveforløb i dit sjal :-)

  SvarSlet