Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

lørdag den 9. juli 2011

Sjal i flerfarver

Grunden til, at jeg begyndte at strikke for godt 1/2 år siden var, at jeg havde set Christel Seyfarths fantastiske sjaler....og sådan et måtte jeg eje. Jeg har egentlig altid sagt, at det der med at strikke er lidt for retro, og ikke lige mig. Sjovt som tingene kan ændre sig :-). 


Nu kan man ikke bare lige købe de her lækre sjaler, så jeg måtte i gang med at lære strikningens kringlede kunst (min barndomslære gjorde, at jeg vidste hvad strikkepinde og garn var). 


Nu syntes jeg, at jeg har fået lidt rutine, så nu er det ved at være tid til "projekt-strik-et-stort-lækkert-og-meget uoverskueligt-sjal". Jeg har valgt light-udgaven. Jeg har købt opskriften på "Tusindefryd" ved Ruth, købt noget Kauni-farveskiftegarn og købt en grøn totrådet uld ved Garnheksen. Så nu er der slået op til projektet, der nok først bliver færdig i år 2016 eller derefter. Men jeg er i gang, og ja - jeg skal selvfølgelig lige lave min Daletrøje færdig først - men jeh måtte ligestrikke en pind eller to af det her sjal :-)


Og så vil jeg sååååååååå gerne lave Rokokofrakken. Den er så skøn så skøn, men også en noget dyr investering i strikkekit. Så skal den laves, skal jeg være sikker på, at jeg ikke strammer trådene for meget, kan splejse garn og ikke tæller forkert alt for mange gange.


Nå ja - og så er min ferie jo skudt i gang. Tre ugers ren hygge. 7 kommentarer:

 1. God Ferie til dig. Efter vejrguderenes humør tror jeg ikke jeg skal vente til 2016 med at se dit nye projekt :)) Det ser altså spændende ud. I betragtning af at du kun har strikket i et ½ år, er du utrolig dygtig.

  Kh. Lis, som også gerne vil strikke Rokoko frakken fra Christel Seyferth, men også lige skal have lidt på kistebunden.

  SvarSlet
 2. Fantastisk projekt du er gået i gang med! Det glæder jeg mig rigtig meget til at følge - også selv om det kommer til at tage noget tid :-) Rokoko-jakken er jeg også helt skudt i - det er jo nærmest et kunststykke!

  SvarSlet
 3. SÅDAN :-) Jeg er ret sikker på, du nok skal blive færdig på den gode side af 2016 ;-)

  God ferie :-)

  SvarSlet
 4. Det kalder jeg da 'gå-på-mod', hvor er det skønt. Mon ikke, sjalet bliver færdigt førend, du tror?

  SvarSlet
 5. Det ser super godt ud og jeg vil sige som de andre, det er færdig før du ser dig om. Jeg er også vild med den frakke.

  SvarSlet
 6. Sikken da en spændende blog du har. Her må jeg da vist følge med.
  Ha en dejlig dag
  Kh hanne

  SvarSlet
 7. Har du kun strikket i et halvt år? Ja - jeg er imponeret! Du skal nok komme igennem både sjalet og Rokokoen:-)

  SvarSlet