Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

torsdag den 21. juli 2011

Tusindfryd flerfarvesjal

Nu er jeg kommet godt i gang med mit Ruth-sjal. Jeg strikker Tusindfryd, og jeg strikker blomsterne i to forskellige farveskiftegarn fra Kauni (EU og EM), og bunden i en grøn to-trådet shetlandsuld.

Tanken med at bruge Kauni var, at jeg så ikke skulle splejse og bryde garn. Det kom så ikke til at holde stik. Jeg har jo valgt at blande to forskellige kauni, og jeg syntes også, at farveforløbene blev for lange i starten, så jeg har ikke lavet andet end at bryde garn. Det er dejligt at strikke, syntes jeg, og sjovt at prøve.

I mit næste sjal (og der bliver helt sikkert et næste) skal jeg klart splejse garn og bruge mange farver. Uha - jeg glæder mig til at strikke mange sjaler á la Christel Seyfarth.

Nu vil jeg gøre klar til at tage i "Givskud" med min søde mand og hans store piger. Så jeg krydser fingrer for tørvejr i dag :-)

10 kommentarer:

 1. Wauv det er flot. Det er så flot en farve kombination.

  Jeg har lige lavet en note på min to-do liste. Wrælll jeg kommer aldrig igennem den :) hvis der ikke kommer flere timer i døgnet.

  God tur til Givskud Løvepark. Der er så dejligt ude.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Jeg er vild med de farver, du bruger, de er vel nok skønne.

  SvarSlet
 3. Sikke nogen skøhne farver du valgt. Det bliver super flot

  SvarSlet
 4. Hold da op , hvor er det flot :-) Du er bare en super strikker :-)
  Tak i lige måde , dejlig at møde dig in real life , skønt :-) Bare ærgeligt at jeg havde så lidt tid , for tiden flyver bare afsted i godt selskab og Hannes butik oser jo af hygge :-)

  SvarSlet
 5. Smukt sjal - og Christels metode er faktisk den mest smarte - hun har tænkt meget over, hvordan man kunne gøre det nemmest muligt ;-) Din Tusindfryd har en skøn farvekombination, så dine farveskift er helt i top og næste gang, kan du jo lave dit helt eget nøgle :-)

  SvarSlet
 6. Det går da hurtig fremad ;-)det er rigtig flot.
  Majbritt

  SvarSlet
 7. Det ser superflot ud, Susanne Lynstrikker!

  Meget sjovt at vi strikker Tusindfryd samtidig - nå, samtidig og samtidig; jeg bliver jo overhalet med flere kilometer garn :-)

  Men pyt, bare jeg når i mål (gerne inden du er færdig med dit mønstersjal nr. 4 :-)).

  SvarSlet
 8. Ser supergodt ud Susanne. Er vild med farverne.

  SvarSlet
 9. Hov ! Kom lige forbi din blog og vil da sige hej *smil* Jeg er fra Fredericia oprindeligt. Smuk Ruths sjal....opskriften ligger også klar her men mangler lige det rigtige garn.

  SvarSlet