Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

mandag den 4. juli 2011

Nu med færdig Camomille sjal

I havde ret alle I Bloggere, der sagde at Camomillesjalet blev sjovere at strikke, når man nåede til blonden. Den har været hyggeligt at sidde med, og nu er jeg færdig. Jeg syntes det blev fint, og jeg har længe fortrængt, hvor træt jeg var af bare at sidde og strikke uendelig mange lange retpinde. Det er strikke i Rasmillas Luxusgarn (80 g) og i Isagers Alpaca 1 (80 g) på pind 3 1/2. Det er mine første Ponponer/kvaste, så dem må I lige bære over med :-)

Såhhh - nu med én ting mindre på min liste over UFOér - nu med tre tilbage. Overvejer om ikke, jeg skulle genoptage strikning af trøjen med de mange hæklede firkanter. Det ville nok være passende at få den færdig, så jeg kan få lidt glæde af den. 
Jeg var i strikkecafé i lørdags hos Garnheksen. Som altid en fantastisk oplevelse. Der var mødt en del op, trods det, at ferieperioden er startet. Og vi hyggede os, strikkede, drak kaffe, udvekslede gode tips, spiste kage, strikkede lidt mere og gramsede garn.

Bella "hjælper lige med at
opdatere Bloggen.
Badeværelset skrider stille og roligt fremad. Klinkerne er lagt, og der er malet. Der mangler kun det sidste VVS og noget el, og så skal der lige males for anden gang. Vi har lejet en Badmobil, så vi syntes vi er godt stillet. Vi har nu omdøbt vores Badmobil til Pølsevognen...hmm -  en eller anden vittig sjæl her i huset :-)

Nu vil jeg kaste mig over min sidste arbejdsuge, inden jeg skal smovse mig i tre ugers ferie. Uha - det bliver skøøøønt.

9 kommentarer:

 1. Dit Camomille er blevet super flot og kvasterne er der da vist intet i vejen med.

  SvarSlet
 2. Endnu et smukt Camomille! Men jeg har strikket to og må indrømme, at der går laaaang tid før jeg gider strikke det igen:-)

  SvarSlet
 3. Dit sjal endte jo med at blive smukt, godt at du holdt ud.
  Din bluse med firkanterne er jo næsten færdig, mon ikke ferien kan gøre kål på den :-)
  Tak for dejlige kager, mums hvor var de gode :-)

  Dejligt at det skrider frem med den ombygning og godt at i fik en pølsevogn hi hi ;-)

  SvarSlet
 4. Det er blevet utrolig smukt i de lilla farver :-) Selvom jeg har lavet 3, har jeg sandelig planer om at lave nogle flere som gavesæt sammen med Ginger - jeg bruger det som meditation, når det er ene ret og jeg bliver aldrig træt af at strikke ;-)

  Jeg har besluttet at besøge Garneheksens butik på et tidspunkt i min ferie - det glæder jeg mig rigtig meget til :-)

  SvarSlet
 5. Tak Pia og Irene - jeg overvejer da også om ikke jeg skal lave et mere :-) - og hanne - jeg er glad for, at jeg holdt ud.

  Strikkeheks: Hvor hyggeligt at du kommer forbi Garnheksen. Hun har en dejlig butik. Og det er måske sådan man skal se på de lange lige baner - som meditation :-)

  SvarSlet
 6. Din Camomille er rigtig flot; farven er skøn. Og ja, det er dejligt at få styr på nogle ufærdige projekter; dem har jeg vist også en del af...
  Pølsevognen... He he... Ja, godt med en sund humor midt i sådan et projekt badeværelse. ;o)

  God ferie, når du når dertil...

  SvarSlet
 7. Flot Camomille! Klart du laver et mere i andre farver :-)

  SvarSlet
 8. Hvor er din Camomille flot, jeg kan godt lide den lilla farve. Måske skulle jeg strikke et i lilla. Jeg elsker at strikke Camomillaer, det er et dejligt strikketøj til TV.

  Du har en rigtig fin blog og jeg vil melde mig som fast læser hos dig.

  SvarSlet
 9. Hej Emmy! Tak skal du have og velkommen til. Jeg er nu også noget vild med dit det røde Camomille.

  SvarSlet