Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

fredag den 2. november 2012

Fredagens fristelser

Mads Nørdgaarg Sweater i lamauld
Her kunne ønskes et
 større talent hos fotografen
 og en mere fotogen model
...beklager
Hjemme ved os er fredag den totale ynglingsdag. Man har en hel lang og ubrugt weekend foran sig. Måske er der en god film i fjernsynet, og om ikke andet er der kaffe på kanden, der er indkøbt det obligatoriske chokolade (det kan da umuligt fede om fredagen!!!)), der er ild i masseovnen og strikketøjet har høj prioritet.

Planer for weekenden er strikkecafe hos Garnheksen (der har jeg nemlig ikke været i noget, der ligner et lille års tid), og søndag skal jeg til hundetræning (der normalt ligger om lørdagen og er den direkte grund til, at jeg ofte ikke kommer i strikkecafe). Så jeg har noget at glæde mig til i den kommende weekend :-)

Jeg er blevet færdig med min sweater a´la Mads Nørgaard. Lamaulden fra strikkebogen.dk er super lækker - tykt og blødt. Men sweateren blev lige et halvt nummer for lille (det var så her jeg burde undlade det her fredagschokolade...nej vel?). Jeg har besluttet mig for ar lave en sweater mere i samme garn, men den skal enten være et nummer større eller strikkes på en pind nummeret større.
Vinterens hyggeprojekt

Nå ja - og så har jeg slået masker op til et nyt Seyfarth sjal. Det var simpelhen for fristende.
                                Faktabox:

Model: Klassisk Herresweater med lus fra strikkebogen.dk 
Str: Large
Garn: lamauld fra strikekbogen (1/2 lamauld og 1/2 uld)
Forbrug: 1/4 nøgle grøn, 6 nøgler råhvid og 5 nøgler brun. 
Pind: strikket på rundpind - nr. 5.
Ændringer: - tjahh - jeg har jo ikke strikket lus - men derimod mønster som jeg har set, at der er i Mads Nørgaard´ sweatere - så det har jeg ændret. Og så tilføjede jeg den grønne kant i ribben i ærmer og forneden på sweateren. 

                     God weekend til alle Jer derude :-)

9 kommentarer:

 1. Lækker trøje - jeg er ved at strikke en mage til bare i sort/hvid og noget andet garn
  Surt med størrelsen, men du har ret, det er nemmere at strikke en ny end undvære chokoladen ;-)

  SvarSlet
 2. Hej Susanne. Hyggeligt at møde dig i Fredericia og få sat ansigt på en blogger og det Seyfarth sjal glæder jeg mig til at følge for jeg har også planer om at gå i gang med det samme sjal. Ha en god aften og nyd chokoladen.

  SvarSlet
 3. Undvære chokolade?????? Neeeeeeej hvin helst ikke da. Kunne du ikke lave den om til en cardigan?, fedt sjal du strikker, lækre farver

  SvarSlet
 4. sikken en fed sweater, har du prøvet at dampe den med dit dampstrygejern, det kan godt lige gi den sidste halve størrelse, jeg er begyndt at dampe alt min strik så få det lige det sidste finish jeg gjorde det altid på det jeg strikkede på maskinen men nu er jeg også begyndt at gøre det med det jeg strikke i hånden.

  lyder som en dejlig weekend der venter forude.. her er fredag også en ynglingsdag, men lørdagen er nu at foretrække, for der kan jeg sove lige til jeg vågner af mig selv :-)

  SvarSlet
 5. Super flot trøje og dit sjal vil jeg glæde mig til at følge :)

  SvarSlet
 6. Nyd din dag i strikkecafe!!!

  Glæder mig til at se dig i sweateren live..... Jeg er sikker på at en vask lige giver det halve nummer mere - ellers må den chokolade ud af din fredagsmenu fremover :-)

  SvarSlet
 7. Jeg stemmer også for cardigan modellen, det er nemmere at klippe den op og udvide den, end at skulle undvære chokolade. Den er ellers super lækker.
  Sjalet er jeg allerede vild med. Skønne farver du strikker i. Det bliver forrygende.

  SvarSlet
 8. Hvor er den skøn - ærgerligt, at den blev lidt lille - tætsiddende strik er ellers flot ;-)

  Dit blå Christel Seyfarth sjal er helt forrygende flot - imponerende, at du allerede er i gang med et nyt :-)

  Rigtig god strikkecafe :-)

  SvarSlet
 9. Hvordan har du gjort ved raglan. Har du strikket 2 msk. imellem indtagene - og hvordan undgår du for meget rod i mønstret ved raglan. Super flot trøje - er netop igang efter inspiration her.

  SvarSlet