Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

fredag den 14. december 2012

Julens strikkeglæder

Så er vi allerede langt henne i december - hvor går tiden dog stærkt. Jeg elsker nu julen, og al den hygge, der er forbyndet med den....men jeg hader sne. Vi bor på landet, og jeg er ikke supet vild med at køre bil, når der ikke rigtig bliver ryddet for sne (og det gør man ikke meget i på disse lidt tyndtbefolkede kanter). Godt det kun er for en periode :)


Jeg har fået nyt arbejde siden sidste blogindlæg - jeg skal starte den 1/1- 2012 med at besøge/opsøge psykisk syge borgere i eget hjem. Det glæder jeg mig rigtig meget til. Med denne stilling fulgte så også ændringer af arbejdstiden, således at jeg kun har 5 - 6 weekendsvagter på et helt år. Så mon ikke jeg nu får mulighed for at komme i strikkecafe igen :-)

På strikkefronten har jeg kreeret en hue af garn fra garnlageret (det er jo tiden for de kolde øre). Tror modellen hedder "Mary´s hue". Jeg har ikke strikket efter opskrift, men den passer. Den er strikket i en tråd lammeuld, en tråd alpacka og en tråd mohair. - i den skønneste petrolgrønne farve.


Jeg er også blevet færdig med min sweater fra "strikkebogen" - denne gang i et nummer større end den sidste, og det vat en god idé - for denne her passer :)

Faktabox:

Model: Herresweater fra strikkebogen.dk 
Str: ekstra -Large
Garn: lamauld fra strikekbogen (1/2 lamauld og 1/2 uld)
Forbrug: 1/1 nøgle rød, 4 nøgler råhvid, 1 1/2 nøgler lys brun og 4 nøgler brun. 
Pind: strikket på rundpind - nr. 5.
Ændringer: - jeg har fulgt opskrifetn, men valgt nogle andre farver. Jeg bruger normalt str. M eller L i bluser - og denne her er Ekstra Lrrge..og den passer!!

6 kommentarer:

 1. Flotte ting :o)
  og tillykke med det nye job.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Tillykke med dit nye job :-)
  Super flot sweater .
  Jeg er også flyttet på landet og hader også sneen , her til aften var vejene bare føget til igen .... så er det mindre sjovt at skulle hente en "sjov" mand fra julefrokost he-he

  SvarSlet
 3. Hold da op, har du allerede fået strikket endnu et eksemplar - det er da ret godt gået :-) Den er blevet superfin :-)
  Tillykke med jobskifte, håber, du bliver glad for det :-)

  SvarSlet
 4. Du er da super hurtig strikker med det du har fået fra hånden på det sidste. Det er bare så flot og tillykke med det nye job.

  SvarSlet
 5. Tillykke med jobbet (og ikke mindst de meget få weekendvagter....men det havde du da ikke behøvet at skrive med fede typer for min skyld :-)!!!)

  Lækkert strik! Og godt du kan holde ørerne varme i den flotte hue!

  SvarSlet
 6. Ja jeg er jo så en af dem der elsker sne, bor også på landet og elsker også at vi sneer inde engang imellem. Jeg elsker også at køre i sneen fordi jeg er typen der godt kan lide at lege... Har jo også undervist en del gange på køreteknisk anlæg da jeg var kørerlærer. Men tænker om sådanne et kursus måske ikke kunne få dig til at føle dig lidt mere tryg helst hvor du har din egen bil men så du under trykke forhold lærer hvordan din bil reagere og hvad du skal gøre så der ikke sker noget??? Bare et forslag... tror tit at det med sneen hænger sammen med trygheden.....

  Og tillykke med det nye job :-)

  SvarSlet