Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

torsdag den 17. november 2011

Karla og nye strikkeplaner

Meget midlertidig "løsning"
Hvis tavshed var guld, må jeg med skam bekende og denne blog har været noget guldbelagt den seneste tid. Jeg har mildest taget ikke fået skrevet noget som helst. Til gengæld får jeg trænet min hund rundt omkrig i fjerntliggende skove i Syddanmark, jeg har haft rigtig meget travlt på mit arbejde og jeg prøver at skabe orden i det byggekaos, der hersker her på matriklen. Spisekammeret er eksempelvis nedlagt og indholdet er midlertidig flyttet IND I STUEN!!!!!!!


Karla
Og så får jeg da strikket lidt ind imellem. Jeg er netop blevet færdig med Karla. Nem at strikke - næsten lidt for nem. Jeg kommer jo hurtig til at kede mig, når det bare er ret pinde der skal strikkes rundt og rundt i samme farve. Men god TV-strik. Kjolen er fin - ikke så taljeret, som jeg gerne vil have, men det havde jeg nu på fornemmelsen. Beklager at I må trækkes med et billede af en uvasket Karla på bøjle, men ham der plejer at tage billeder er på arbejde...og hende der plejer at vaske, opdaterer blog :-)


Næste projekt :-)
Næste projekt er denne lækre poncho-trøje fra Drops. Den skal strikkes i Nepal i en mørk lilla (jeg elsker jo lilla). Jeg glæder mig så meget til at komme i gang med den. Jeg har ikke prøvet at strikke snoninger før, så det bliver sjovt.


Fakta: Kjole/tunika - "Karla".
Design: Ellen Holm
Forbrug: 175 g Højlands lammeuld i farven "god cigar" og 25 gram Rasmillas luxusgarn i farven "post rød" 
Pind: rundpind nr. 3 1/2 og 2 1/2

13 kommentarer:

 1. Superflot Karla!!! Når nu du synes Karla er så kedelig at strikke, er det jo skønt at det er en hurtigtstrikket model.

  Og nu kan du gå igang med et mere spændende strikkeprojekt. Glæder mig til at se din Drops ponchotrøje og dine fine snoninger :-)

  SvarSlet
 2. Jeg er KÆMPE snonings-fan - håber, du kommer til at hygge dig rigtig meget med det :-)

  Fin Karla, du har fået lavet :-)

  SvarSlet
 3. Poncho trøjen er bare så smuk , glæder mig til at se den , lige om ganske kort tid , når du igen har sluppet endnu et smukt stykke strik af dine pinde :-)

  SvarSlet
 4. Karla er blevet flot.
  Og den der poncho-trøje fra Drops har jeg selv haft lyst til at strikke. Måske jeg snart skal starte?

  SvarSlet
 5. Meget fin Karla du har strikket, og poncho trøjen ser også spændende ud.

  SvarSlet
 6. Snoninger ser heldigvis sværere ud, end de er, så det skal du nok klare
  Jeg er vild med din Karla

  SvarSlet
 7. I dag var jeg lige ved at købe garn til netop den poncho, men har jo lovet mig selv at mit lager skal reduceres før jeg køber nyt...
  Glæder mig til at se din. Super flot Karla du har strikket :)

  SvarSlet
 8. næhhhh hvor er den altså fin din karla :-) Uhh den poncho sad jeg også og savlede over igår men tror ikke, at jeg har noget garn der passer til den og skal absolut ikke købe mere garn har en masse tilbage efter mit mislykkede forsøg på en netbutik, så ikke mere garn til mig... Glæder mig til at se din poncho den er bare så lækker.... :-)
  og håber også at vi en eller anden dag får lov til at se den på :-)

  SvarSlet
 9. Din Karla er blevet rigtig fin.
  Og poncho-trøjen fra Drops står også på min liste - i 2 eksemplarer endda, idet jeg også har lovet min søster en. (i anledning af Alpaca festen).
  Jeg tror den trøje bliver vildt flot.
  mvh Mona

  SvarSlet
 10. Jeg har også et godt øje til den dersens trøje fra Drops. Hvordan gik brugsprøven med Bella? Jeg ved jo at en Flatter kan være meget iderig - også på prøver;-)

  SvarSlet
 11. Tak for kommentarene på Karla og mit nye Dropsprojekt - det går fint med snoningerne, og det tegner til at bliver en lækker ponchotrøje.

  Gitte A: Det gik rigtig godt med brugsprøven, hun valgte at vise sig fra sin gode side :-) - vi fik topkarakter i lydighedsdelen, indkald og apportering - aflevering og vildtbehandling trak en smule ned, men jeg vidste godt, at det var vores" udviklingspunkt". Trist, at du måtte af med din dejlige smukke flatter. Det er en skøn race, og jeg er glad for at mit valg faldte på den :-)

  SvarSlet
 12. Flot Karla du har strikket og snoninger er bare nemme og ser vildt flotte ud, glæder mig til at se den færdig ;O)

  SvarSlet
 13. Karla har jeg sukket længe efter - og nu fik jeg opklaret min tvivl. Jeg havde netop droppet modellen indtil videre, fordi jeg synes den så lidt for stram ud i taljen. Det passer ligesom ikke til resten af modellen, som er mere løs. Men din Karla er jo præcis, som jeg også gerne vil have den:-) Supersød tunikakjole!!! Mvh Helle

  SvarSlet