Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

tirsdag den 6. december 2011

Ponchotrøje

Nu med "PONCHOTRØJE"
Ja - så er det igen ved at være noget siden, jeg har opdateret min forsømte blog. Tiden render stærkt lige nu, og meget af den går med hund, hundetræning og andet hunderelateret hundehalløj. Jeg hygger mig rigtig meget i Retrieverforeninge, og får jo nok ikke strikket så meget for tiden og får da slet ikke opdateret bloggen.

Men nu er jeg her, og jeg har strikket en lækker lækker ponchotrøje, der blev ligesom jeg havde håbet på. Det er min debut, hvad snoninger angår - men det var (som I havde sagt) rigtig nemt. Det var  lige min strikkestil - hvor der hele tiden sker et eller andet.  Ikke noget med at kede sig :-)

FAKTA:  "PONCHOTRØJE" - model nr. 131 - 2 fra Drops Design.
Garn: Nepal (Blommefarvet) - (65% uld og 35% alpaca 
Forbrug: 17 nøgler a´ 50 g 
(løbelængde 75 m pr. 50 g.)
Pind: Rundpind nr 6,5 og 5,5

Andet: Jeg har strikket opskriften i str. L-XL, da jeg har strikket modellen en halvt pindenr. mindre og samtidig strikker noget stamt. Jeg er ovenud tilfreds med resultatet, og i morgen skal den have knapper i ærmeopslaget. 
Tidsrøveren
Bella :-)
Og så er vi jo sneget os ind i december - og der har jeg traditionen tro ferie i den første hele uge i denne skønne julemåned -  OG DET ER JO NU :-) - mandag blev brugt i samvær med min søde mand til at købe alle julegaverne. Jow jow - så giver det ikke julestress.

I morgen skal jeg ned/ud/over/hen (har ingen rum- og retningssans) for at købe de fire knapper, der mangler i ærmerne på Ponchotrøjen, og så skal jeg lige tage stilling til, hvilken trøje, jeg vil strikke nu - noget varmt med noget mønster - og sikkert fra Drops.

12 kommentarer:

 1. Ja, der er jo ikke noget at sige til du har strikket den model, for den er jo bare SÅ flot!!!

  Jeg printede opskriften ud straks den kom på garnstudio.com - har bare ikke lige taget mig sammen til at strikke den :-)

  Superflot, lækker og varm - den må da absolut blive en af vinterens favoritter!!! Flot arbejde, Susanne!

  SvarSlet
 2. Altså Susanne, den er simpelthen bare SÅ fin, den tunika :-)Den må da blive et af vinterens store hit!

  SvarSlet
 3. Den er simpelthen bare så flot :-) ville ønske jeg lige havde råd til at købe garn til sådanne en, men der skal jo også lige være til julegaverne iår :-)

  SvarSlet
 4. De snoninger er du sluppet godt fra ;)
  Den er super flot.

  Yt

  SvarSlet
 5. Den er super flot , snoninger er et must :-)

  SvarSlet
 6. Flot trøje - og sikke da et blik Bella sender dig. Her venter og venter jeg. Der er laaaaaang tid til foråret - suk!

  SvarSlet
 7. Rigtig flot tunika, smukke snoninger. og en rigtig god farver.
  Hvis du ikke finder knapperne kan du jo bare blive ved med at have den smøget op, så er der jo ingen som opdager det.

  Børn tager da altid ens tid, hvorfor skulle du lige have det bedre end os andre. Bella er godt nok blevet en slank teenager nu.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 8. Flot flot arbejde ! Den bliver god når vinteren snart starter her i weekenden :o)
  Indbydelse til Rasmilla Garnparty, se min blog *smil*

  SvarSlet
 9. wauw hvor er den bare blevet superflot. Skøn farve og helt perfekt til dig.

  SvarSlet
 10. Den er bare blevet så flot, sikke en skøn farve. Godt du kastede dig ud i snoninger, de er nemme og ligner en million ;o) dejlig varm vintersag du der har fået strikket.

  SvarSlet
 11. Den er super flot og klær dig rigtig godt :-)
  Bella er SÅ sød :-)

  SvarSlet
 12. Flot tunika - det er rigtigt at det er sjovere og hurtigere at strikke mønstret - skal altid lige strikke en pind mere :-)

  SvarSlet