Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

onsdag den 7. december 2011

Nyt garn og nye planer

I dag gik turen så til Kolding by, hvor jeg købte pænt ind af garn (og træknapper til ponchotrøjen). Jeg havde på forhånd besluttet mig for at strikke en sweater i koksgrå og råhvid, samt en hue og pulsvarmere i grøn og råhvid. Jeg har fundet opskrifterne via Drops Design, og garnet er også Drops Karisma. Jeg valgte Karisma (superwash) hovedsagelig fordi det kan gå i vaskemaskinen uden risiko for at jeg ikke kan passe det efterfølgende. Jeg har efterhånden en hel del, der skal håndvaskes...Men garnet er nu også lækkert, og det tæller klart til dets fordel.

Nu har jeg så gjort det, jeg aldrig normalt gør. Jeg har slået masker op til huen, og så har jeg også slået masker op til trøjen...Så nu strikker jeg på to ting på én gang. Ikke sådan, når man ikke lige kan tage en beslutning.

8 kommentarer:

 1. Det ser spændende ud, glæder mig til at se resultatet...

  Uhhh jeg er bare så slem til at have 1000 ting igang af gangen og det kan godt gøre det temmelig uoverskueligt....

  SvarSlet
 2. Uhmm, lækker strik du har opstartet:-)

  SvarSlet
 3. Det er også fine ting du skal igang med, så jeg kan godt forstå du har gang i mere end en ting.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Det ser ud som en rigtig, lækker vintertrøje:-)

  SvarSlet
 5. Det ville også være nyt for mig at strikke på to ting på en gang .. men fordelen kan vel være, hvis den ene er lettere end den anden, at den så er meget velegnet til tv-strik :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 6. Lækkert projekt forude :-) Perfekt med et stort projekt til at strikke på derhjemme og så huen som et taske-projekt ;-)

  SvarSlet
 7. Se nu er du ved at blive inkarneret strikker - bare vent om 1 år eller 2 kan du også sagtens styre 5-10 projekter på én gang ;-)

  Din ponchotrøje blev superlækker og sidder fantastisk på dig :-)

  SvarSlet
 8. Jeg må erklære mig enig med strikkeheksen, det er virkelig svært for en hardcore strikker at nøjes med et projekt ad gangen. Der er så meget der frister derude. Glæder mig til at se dit projekt færdigt.

  SvarSlet