Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

lørdag den 31. december 2011

♡♡ GODT NYTÅR ♡♡

Drops-Sweater må hvile
 til fordel for bogen
Denne her bog tegner
meget lovende
Så er årets sidste dag ved at finde sin afslutning. Status må være, at det har været et år, hvor der er blevet købt en hel del garn, og at der er strikket en blandet kollektion af uundværlige sager: (4 kjoler, 1 Retrotrøje, 1 Ponchotrøje, 2 Sweaters, 1 Tunika, 1 Hue, 2 sjaler, 1 bluse og 1 par vanter). At strikke tager jo tid, og det koster så på en anden konto. Jeg har slet ikke fået læst noget som helst skønlitteratur i 2011. Det skal der laves om på i 2012. Så jeg har lagt mit nuværende strikketøj lidt til side og så er jeg startet op på en af bøgerne i min reol "Kvinden i buret" - og hvor er det skønt bare at side i hjørnet af sofaen og læse.

Bella tjekker lige skovbunden ud


Derudover har jeg jo brugt en hulens masse tid på vores 2011-nyanskaffelse - vores skønne skønne Flatcoated Retriever "Bella". Jeg træner, tager på udstillinger og til prøver - og det kommer nok til at forsætte i år 2012. Jeg er også blevet spurgt, om jeg vil træne hvalpehold til marts, og det har jeg sagt ja til. Det bliver sjovt.

Tak for de dejlige oplevelser fra Jer bloggere - det har været skønt at følge jeres strik og jeres blogliv. Må i alle få et fantastisk nytår. Vi blogges ved i 2012.

5 kommentarer:

 1. Tak og i lige måde.

  Du får et travlt år, med både din egen hund og andres. Rigtig god fornøjelse med det.
  Med hensyn til læsning, kan jeg anbefale lydbånd, så kan man både blæse og have mel i munden på samme tid.

  kh. Lis

  SvarSlet
 2. Også et godt og lykkebringende nytår til dig og dine :-)
  Tilslutter mig Lis med hensyn til lydbøgerne , det er genialt he-he

  SvarSlet
 3. Rigtig godt nytår til dig og dine, jeg glæder mig til at følge dig i 2012.

  SvarSlet
 4. Godt nytår til dig/jer også.

  Håber I kom godt ind i 2012 - du bankede vel hele familien i spil?

  SvarSlet
 5. mange tak og i lige måde til dig :-)

  SvarSlet