Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

fredag den 23. december 2011

God jul alle sammen

Jeg vil da lige ønske alle I dejlige kreative bloggere en god jul. Det har været et sjovt og meget produktivt strikkeår, og det har været meget inspirerende at læse Jeres blogindlæg og at se Jeres strikkede vidundere.


Lige nu strikker jeg på fortsat på en norsklignende sweater fra drop. Billeder bliver lagt ind, når der er lidt mere mønster på den. Lige nu er der ikke så meget andet at vise end et stykke strikket koksgrå... I morgen tager vi til Ry, hvor vi holder jul hos mine forældre. Vi bliver 14 i alt, så jeg glæder mig ubeskrivelig til at være sammen med hele min dejlige familie.

7 kommentarer:

 1. Tak og i lige måde til dig og din familie

  SvarSlet
 2. Gud jul til dig og familien her fra Køge :-)

  SvarSlet
 3. Også rigtig glædelig jul til dig
  og så vil jeg glæde mig til at se fotos at trøjen når du kommer lidt længere
  mvh Mona

  SvarSlet
 4. Rigtig glædelig Jul til dig og familien og de skønne julehunde

  SvarSlet
 5. Rigtig glædelig jul til dig og familien.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 6. Glædelig jul, Susanne!

  Håber I får hygget igennem i Ry :-)

  SvarSlet