Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

lørdag den 29. oktober 2011

Nu med garnlager.

Lea, der har en
farvekrise
Tjahhhh - man må vel sige, at have væltes sig i fristelser i Fredericia i dag. Kreamesse med masser af garn og masser af mennesker.

Rasmilla og Sanne, som man jo kun kan holde af. 
Jeg hentede min søde veninde Lea ved toget kl. 10.04, og så lagde vi traditionen tro en plan, vi aldrig nogensinde fulgte. I stedet gjorde vi som da vi var i Middelfart. Vi kiggede os lidt omkring og så fandt vi Rasmilla og powershoppede for vildt hos hende. Jeg elsker hendes garn, og det er en fantastisk oplevelse at komme til hendes stand. Jeg købte også opskriften til "Margrethe", der er designet af Ellen holm. Så nu har jeg garnlager og masser af strikkedrømme.
Lidt af det nye lager
Jeg købte også lidt kauni (vanen tro) - denne gang skal det nu bruges (til andet end lager). Det skal være sjalkant på mit tusindfryd.

tjah - og lidt mere garn, så det andet
 garn ikke kommer til at kede sig. 
Nå ja, og så var Garnheksen også dernede, og minsandten om hun ikke havde et krydsnøgleapparat med. Så jubiiiiii - nu er jeg den lykkelige ejer af et krydsnøgleapparat.

Alt i alt en fantastisk dag sammen med Lea - nu med garnlager og trætte fødder.

I morgen står den på brugsprøve med vores Flatcoated Retriever Bella, og det er straks en mere alvorlig sag. Håber inderligt at vi består.

8 kommentarer:

 1. Lækre sager du har hjembragt fra Messe.
  Heldige dig,at du har fået et krydsnøgleapperat. Held og lykke med prøven imorgen. Selvfølgelig består i da.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Sådan! Du kan tro du bli'r glad for krydsnøgleapparatet! Jeg købte et sammen med en garnvinde for et par måneder siden: let, hurtigt og pænt, slut med besværlige nøgler, så det er en god investering.

  SvarSlet
 3. Kan godt forstå at du er gået amok hos Rasmilla. Jeg er også vild med hendes garn

  SvarSlet
 4. Æv hvor er jeg bare misundelig ville så gerne have været afsted på den messe, men kunne desværre ikke, og det er jo også en lang tur for os her på sjælland men misundelig det er jeg
  fede ting du har fået med dig hjem

  SvarSlet
 5. Jeg er grøn af misundelse - hvor ser det skønt ud :-) Held og lykke med Bella :-)

  SvarSlet
 6. Krydsnøgleapparat er næsten et must i skabet med alle de garner der er i bundter :-) Lækre ting du har fået med hjem.

  Held og lykke med Bella

  SvarSlet
 7. Det er nogle fine køb du har gjort. Jeg har også købt Margrethe mønstret på messen, den er rigtig flot.
  Held og lykke i morgen.

  SvarSlet
 8. Tak for en superhyggelig dag, Susanne!!!!

  Åh, ja, fristelser var der nok af, indkøbene rigelige og kaffepauserne i den grad tiltrængte!

  Jeg ønsker dig mange gode strikkestunder i selskab med dit Rasmillagarn :-)

  SvarSlet