Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

onsdag den 12. oktober 2011

Vinterklar

Så blev min dejlige varme trøje færdig. Lækker blød og varm. Så nu er jeg klar til vinter - i alt fald hvad beklædning angår. Jeg kunne måske godt ønske mig lys og varme, men det kommer jo nok til at vente lidt.

Jeg skyllede den op, og det blev den så lige 15 cm længere af. Jeg kender ikke rigtig garnet, så jeg ved ikke, hvordan det vil reagere ved at blive vasket på uldprogram.... er der nogle derude, der har prøvet at strikke i Schachernmayr / SMC og efterfølgende vasket det???

Lige nu er jeg lidt i tænkeboksen. Har forskellige projekter på min to-do-liste, jeg gerne vil i gang med. Men jeg har svært ved at vælge - meget svært. Det ender nu nok med en model fra Drops i alpace. Og den skal ikke være lilla (den farve jeg oftest kommer til at vælge).

Lige nu får mit tusindfrydsjal lidt tiltrængt opmærksomhed. Det har ligget og følt sig noget tilsidesat i nogle måneder. Så må vi jo se, hvor længe jeg strikker på det, inden jeg overspringshandler for vildt på noget andet strikkehalløj.
Se lige, hvad min søde mand
kom hjem med til mig :-)

FAKTA: Sweater fra "Coatscrafts" i str. M.
Garn: 12 nøgler Schachernmayr / SMC a´ 50 gram "Fine Wool Rheuma".
Forbrug: 4 x hvid, 2 x grøn, 2 x lilla, 2 x blå og 2 x rød.
Pind: nr. 5
Andet: Opskriften er hentet i hæftet Inspiration nr. 014. Garnet er super lækkert at strikke i. Og blusen er dejlig blød. Jeg håndvaskede den efterfølgende og jeg syntes, den lige blev noget længere. 
16 kommentarer:

 1. Hvor er den flot. Du ksn jo sagtens bruge den som kjole.

  SvarSlet
 2. Den er godt nok super flot. Ærgeligt at den blev længere, når det skulle være en trøje.

  SvarSlet
 3. Uanset længde, synes jeg den er rigtig flot. Den er også pæn til dig.
  En rigtig flot efterårsdekoration du har fået, heldige dig.

  Var det ikke svært at lave mønsteret på vrangpinden ? Altså jeg har jo købt bladet fordi jeg er en wanna be mht. til den skønne bluse, men når det nu ikke strikkes på rundpind er det jo svært. Så forklar lige.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Hvor ser den fantastisk ud, og du gør også med den på!
  Den kommer ikke lige på min to-doliste, den er lidt for svær til mig endnu :-)
  Knus Elsebeth

  SvarSlet
 5. Tak skal I have. Jeg er nu også glad for den, selv om den er blevet lidt lang.

  Lis: jeg doblede bare op på masker, der skulle slåes op, og så strikkede jeg den på rundpinde :-D - så det var kun fra ærmegab, der skulle strikke på almindelige pinde, og det var jo til at have med at gøre.

  SvarSlet
 6. Tak Susanne, så tør jeg også :)

  Kh. Lis

  SvarSlet
 7. Hold da op , igen et smukt stykke strik fra dig :-) Den er total sej som tunika , syntes jeg :-))
  Spændende hvilken dale model du vælger ??

  SvarSlet
 8. Wauw - hold da helt op hvor er den blevet flot. Og længden? Den er jo lige som den skal være: tunika til et par gamascher.

  SvarSlet
 9. Dejligt at se dig i varmt vinterstrik!!!

  Når nu den blev så lang efter en skylning, må du jo glæde dig over at du kunne "nøjes" med at strikke en sweater og endte med at have fået en hel kjole ud af det :-) Jeg synes faktisk længden er fin!!

  Glæder mig til at se din Dropsmodel på pindene!

  SvarSlet
 10. Hold op hvor er den flot din trøje-kjole :)

  SvarSlet
 11. Super flot sweater/kjole du har fået lavet, og rigtig fine farver.
  Jeg kender ikke garnet, kan bare sige, at jeg har de samme erfaringer med Karisma (superwash) fra Garnstudio. Det "vokser" også ret voldsomt after vask :-(

  SvarSlet
 12. Hold da op hvor er den trøje flot... Sikke et arbejde; den må du være stolt af... ,o)

  SvarSlet
 13. En fantastisk flot trøje der så lige er blevet til en ikke mindre flot kjole !!

  kh Jane

  SvarSlet
 14. hvor er den altså bare blevet skide flot. Synes absolut ikke at det gør noget at den er blevet lang :-) Synes at det gør den særlig fed at det er en tunika og den klæder dig helt vildt godt.

  SvarSlet
 15. Tak for de mange pæne ord om min kjoletrøje alle sammen :-)

  SvarSlet
 16. Hvor er den SKØN og det gør vel ikke så meget, at det nærmest er blevet en kjole, for I klæder hinanden så godt :-) Super, super lækker :-)

  SvarSlet