Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

torsdag den 20. oktober 2011

Kenzo og pindsvinet

Måtte bare dele det med Jer.........

Kenzo, der stolt kommer ind med dagens spritlevende pindsvin (tror han har hentet 7 styks i år). Og Bella i baggrunden - hun ved nemlig godt, at det skidt stikker.

7 kommentarer:

 1. Burde Kenzo ikke vide det? Det er vist den gl. hund ikke sandt ?

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Ha ha godt billede, det er da utroligt han kan tage dem, man kan vist roligt sige " sikke en tandstik "

  SvarSlet
 3. HÆ - her hos os snerrer pindsvinene når vi nærmer os. Egentlig er billedet vel et bevis på at en Flatter er klogere end en Labrador ;-)

  SvarSlet
 4. Det er da utroligt, han ikke stikker sig. Min labrador er meget interesseret i pundsvinene, men kun til de ruller sig sammen, så trækker han hurtigt snuden til sig
  Skønt billede

  SvarSlet
 5. Uff.... troede lige det var et pivedyr af en eller anden slags da jeg så billedet....nåe.. ja det kan man vel også kalde det arme pindsvin...:-((

  Utroligt at han ikke kommer til skade...men stolt det er han ihvertilfælde.

  God weekend.

  kh Jane

  SvarSlet
 6. Den ene gang vores hunde havde fat i et pindsvin måtte jeg hive pigge ud af hundesnuderne - pindsvinet var dog intakt, blot et par pigge fattigere!

  SvarSlet
 7. Jamen, hvordan kan han det???? ;-)

  SvarSlet