Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

lørdag den 1. oktober 2011

Vildttræning i Rødding.

Bella(yders til venstre) og 3
af hendes søskende
Bella,  der henter en and
På denne skønne solskinsdag i dag, har vi været til træning med vores dejlige Flatcoated Retriever Bella. Vi var med kennelen og nogle af Bella´s søskende i Røddinge. Det vat en fantastisk dag. Vejret var mere end bare skønt og Bella var virkelig i hople. Over stok og sten gik det, og over mark og ned i vand drønede hun rundt og hentede udlagte ænder, duer og dummier. Denne 1. oktober har virkelig været helt ubeskrivelig. Intet så skønt som sensommer.

Min smukke Bella
Jeg arbejder stadig med min sweater, og jeg mangler "kun" det ene ærme nu. Jeg er stadig meget glad for den og det lækre garn, og glæder mig til at bruge den. Jeg bliver varm til vinter.

Jeg har nede ved Garnheksen i går, og havde mildest talt svært ved at finde ud af, hvad jeg skulle strikke næste gang. Skønne garn og spændende opskrifter mellem hinanden og ikke om jeg evnede at tage en beslutning....Så nu er lige lidt i tænkeboksen mens jeg nyder det gode vejr og strikker det sidste ærme.

3 kommentarer:

 1. Går i på jagt ?
  På familiebilledet ser Bella lidt lille ud ved siden af sine søskende. Enten får hun ikke nok at spise eller i får hende mere rørt end de andre gør med deres.

  Du kan jo også fortsætte lidt med sjalet som røg i skammekrogen, for med den fart du har på, må der mindst være ild i pindene. Glæder mig dog til at se din varme bluse færdig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Vi går ikke på jagt, men vil gerne på markprøve, der jo minder lidt om jagt, men hvor man ikke selv nedlægge vildt. Hunden skal bare finde og hente det. Hun er faktisk lidt mindre end de andre, men to af de andre er også hanner, og de er jo lidt større.

  Jeg havde faktisk ikke lige tænkt på sjalet, og det var da en god idé - måske skulle jeg tage fat på det.

  SvarSlet
 3. Smukke dygtige Bella!!!

  Næh, gå du nu bare igang med en kjole :-)

  SvarSlet