Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

torsdag den 9. juni 2011

Camomille

 Tjah – så har jeg også (endelig) startet et Camomille op. Og dermed har jeg også jo så også lagt trøjen fra Dale til hvile for en kort bemærkning (igen). Jeg har haft Camomillen i tankerne i et stykke tid, men kunne ikke bestemme mig for hverken farve eller type af garn... Besluttede så endelig at lave et i tyrkis højlandsuld med en tynd tråd mohair, som jeg var brændt meget varm på.... men det fungerede bare ikke. mohairen blev alt for dominerende, syntes jeg, så pille pille op igen. Impulskøbte så noget garn i Kolding, og det virker - ja ja så kom jeg til at købe lidt Kauni også....
Camomille (i alt fald en start på det)

Jeg strikker mit Camolille i en lilla tråd af Rasmillas Luxusgarn og i lilla tråd af Isagers Alpace nr. 1. Jeg er nu kun lige startet på det, og jeg skal lige vende mig til at strikke i så tyndt garn, som Isagers Alpaca jo er. Men spillet i de to tråde er flot, syntes jeg – det fungere, så det skal nok bliv godt.

14 kommentarer:

 1. Sikke nogle flotte farver du har valgt at strikke i.
  Jeg har endnu til gode at prøve Rasmillas garn, men jeg er stærkt fristet :-)

  SvarSlet
 2. Camomille er utroligt smukt , jeg kan bare ikke samle mig om at strikke det .... men ingen tvivl fra min side , du skal nok få dit færdigt med lynets hast :-)

  SvarSlet
 3. Det bliver helt sikkert godt dit Camomille-sjal.
  Skønne farver du har valgt.

  SvarSlet
 4. Uha, hvor ser det lækkert ud, jeg får jo helt lyst til at strikke en Camomille mere

  SvarSlet
 5. Min og din Camomille ligner hinanden meget, dog er min Isager Alpaka i meget mørk blålilla, men det ser du jo når jeg er færdig med min.

  Hvad skal du bruge de to Kauni nøgler til ??? De er sååå flotte.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 6. Neeej, de farvenuancer er jeg vild med - god fornøjelse:-)

  SvarSlet
 7. Det skal nok blive flot. Lækre farver :)

  SvarSlet
 8. Øhhh skulle du ikke bruge det turkis melerede kid mohair du købte hos mig til lige netop det sjal? Eller har du igen igen lavet det om? he he

  SvarSlet
 9. Ser godt ud Susanne. Bliver nok nødt til at strikke en Camomille, tror jeg er den eneste i blogland som ikke har en.

  SvarSlet
 10. Tak skal I alle have.

  Lis: mit kauni skal bruges til et flerfarvesjal. Skal lige et smut forbi Garnheksen i Vejle og have noget grønt uld :-)

  Hanne! ups - fejl fra min side. Kid mohair er det jeg kom til at kalde cashmier.

  SvarSlet
 11. Dejlige farver...og Camomille er et must;-)

  SvarSlet
 12. Det er ikke altid helt let at bestemme sig, men hellere få pillet op og så blive glad for det nye valg. Det skal nok blive smukt og det er et meget anvendeligt sjal. God fornøjelse :-)

  SvarSlet
 13. He he ja det kan jo være svært med alle de forskellige navne. Gad vide hvad du så skal lave af det smukke kidmohair...du er jo vild med farven :-) Nå det finder vi jo nok ud af til næste strikkecafe :-)
  Din nye strikkebog er bestilt, den skulle gerne komme i denne uge.

  SvarSlet
 14. Jeg er også faldet for camomille. Jeg har både opskrift og garn liggende, men har lovet mig selv, at der er noget andet der SKAL være færdigt først.(ellers har jeg pludselig alt for mange projekter igang samtidigt) Det er godt nok svært, når nu garnet ligger og frister.

  Tak for kommentaren til mit/Tinas tørklæde.

  SvarSlet