Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

mandag den 20. juni 2011

Ting ta´r tid

Som tiden dog går stærkt for tiden – og der er lidt for langt mellem mine blogindlæg og imellem, at jeg får strikket. Tjah – der er også lidt langt imellem dage med sommervejr. Jeg trisser lidt rundt i haven og skælder ud på ukrudtet og på lusene i min chokolademynte.

Mit Camomillesjal, som jeg bare troede, jeg ville lave på nul-komma-fem, trækker ud. Jeg syntes det er lidt kedeligt at lave – lange baner og flere lange baner. Jeg er nu nået dertil, hvor jeg skal starte på blonden, så mon ikke det bliver lidt sjovere. Jeg glæder mig til det er færdigt, for jeg syntes jo at modellen er smuk.
Bella til udstilling i Vejen
Stemningsbillede fra Vejen
Jeg bruger en del tid på Bella (Vores lille flatcoatede retriever). Jeg går til træning med hende to gange om ugen og så har vi været på endnu en udstilling (bedste tævebaby i racen = BIM). Hun er altså ubeskrivelig dejlig. Skønne vapse, der alt for hurtigt bliver stor.  
Baggangen, der ville tage sig
bedre ud med klinker

badeværelsesstatus
Hestene blev endelig solgt (snøft) og blev hentet for en god uges tid siden. Så nu står marken gabende tom. Det gør vores badeværelse også. Det er ellers skredet stærkt fremad med det, men nu er der leveringsproblemer med de fliser, vi har valgt....så vi venter på fliserne og på den danske sommer (her er der tydeligvis også leveringsproblemer).

5 kommentarer:

 1. Ja, jeg vil også gerne ha´leveret lidt sommer ;-) Hvor er hun fin din lille vovse - tænk, at hun er en BIM ;-)

  Når først du kommer i gang med blonden på Camomille, går det hurtigt. Og du bliver så glad for det færdige sjal :-)

  SvarSlet
 2. Sådan er det bare indimellem og når solen endelig skinner lidt er det da bare om at komme ud.
  Sikke flotte beskrivelser Bella tager hjem, men hun er altså også dejlig.

  SvarSlet
 3. Jeg syntes også at selve Camomille sjalet var SÅ kedeligt at strikke, men ved blonden kørte det bare - så hæng i, der er håb (og et færdigt sjal) forude :-)

  SvarSlet
 4. Tillykke med bedste babyhund i Vejen.

  Camomille skrider bare heller ikke fremaf her. MÅ vist hellere måle om jeg ikke også snart skal igang med kanten. Kunne være dejligt!

  Vidste da ikke at i havde gang i så mange projekter inde i huset, men glæder mig rigtig meget til at hører mere om dem.

  Kh. Lis, der skal ned til solen og varmen...

  SvarSlet
 5. Strikkeheks og Lykke: dejligt at høre - jeg vil glæde mig til blonden.

  Nete: Vi er bare så glade for Bella - og ud må man jo, når vejret endelig arter sig.

  Lis: det er lige sådan jeg har det - måler og måler og tænker at nu er det da stort nok til at kan starte på blonden. Vores hus er herregammelt og vi er i gang med ta renovere det. STORT arbejde.

  SvarSlet