Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

søndag den 5. juni 2011

Flatter der batter

Skønne skønne Bella
Det har ikke været det helt store kreative indslag i denne weekend. Det har været varmt, og det har været udevejr. Jeg elsker varme og jeg elsker udevejr. Hvem gider bekymrer sig om soleksem og kløe, når vejret er så fantastisk.

Bella, der gør det, hun elsker
 - HENTER
Skærtorsdag var jeg til skue med Bella i Bække. Vi fik på skrift, at jeg har en ”særdeles lovende” Flatcoated Retriever, så der er jo noget at leve op til :-). Jeg syntes lige, at jeg vil dele lidt stemningsbilleder med Jer.


Bella under skuet
 (og mine tykke undderben!)

4 kommentarer:

 1. Det lyder lovende, at have en hund der vil hente :D

  Det hedder ikke "tykke underben" Det hedder: Romerske Gladiator ben ... mine gør ihvertilfælde.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Hun er dejlig jeres Bella og tollykke med "særdeles lovende".

  SvarSlet
 3. Tillykke med det fine resultat.

  Jo, hun er sørme en skøn bette hund - bare lidt for langpelset og lidt for langsnudet i forhold til mine yndlingsbasser med kort snude og kort pels :-)

  SvarSlet
 4. Tillykke - og hvor ser hun på dejlig ud

  SvarSlet