Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

tirsdag den 31. maj 2011

Ønskeindlæg

BOGEN
Man bliver så træt
Gæt lige hvad jeg brændende og meget akut ønsker mig. Nemlig - et krydsnøgleapparat.  Manuel opvinding af alt for meget garn, tager alt for meget af min strikketid. Jeg må straks tilføje dette på min "never-ending" ønskeseddel. Der er laaang tid til jul - suk...

Og når jeg nu er i gang med at ønske: Se lige her: "Retromasker" Den må jeg eje. Her er der virkelig basis for at strikke lækre ting og sager HELE vinteren. Tine Solheim har lavet nogle lækre kreationer.

8 kommentarer:

 1. Hvad er et krydsnøgleapparat ? Håber dog du får det :D

  Den bog ser spændende ud.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Lis: et krydsnøgleapparat er sådan et apparat, der kan vinde garnet op i pæne små nøgler af 50 - 100 gram. Så bliver nøglerne, som de små nøgler fra Holst, Rasmilla og Weller :-)

  SvarSlet
 3. Det kan jeg godt forstå du ønsker dig, jeg har næsten lige fået et selv og har allerede brugt det mange gange. Det er bare SÅ meget nemmere med et krydsnøgleapparat, håber du får et snarest.

  maja

  SvarSlet
 4. Et krydsnøgleappart er ikke til at undvære. Jeg er også vild med Tine Solheim design.

  SvarSlet
 5. Altså Susanne, jeg har lige solgt det sidste krydsnøgleapparat, du har nok ikke set at jeg havde dem i butikken, men bare rolig de kommer hjem igen :-)
  Jeg har skrevet dig på listen til bogen, der er flere der har bestilt, venter lige til efter strikkecafeen på lørdag med at bestille, der kunne jo være flere der vil have en :-)

  SvarSlet
 6. Hvad Hanne - havde du sådan nogle apparater- og det siger du først nu :-) Glæder mig til at bogen ankommer, så jeg kan glædes over alt det, jeg skal strikke vinter.

  Som I alle sige - et krydsnøgleapparat må man bare eje :-D

  SvarSlet
 7. Så er ønskebogen klar til afhentning :-)

  SvarSlet
 8. Jubiiii Hanne. Jeg kommer da lige forbi i næste uge :-)

  SvarSlet