Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

søndag den 29. maj 2011

I denne spraglede agurketid

132 firkanter i skønne farver
Nu skrider et faktisk fremad med trøjen fra Dale. Jeg har hæklet 152 firkanter og mangler kun 32 samt yderligere 14 til ærmerne (7 til hver). Jeg er nået halvvejs med den strikkede del af ”skørtet” på trøjen, så den tager efterhånden form. Jeg er rigtig glad for det kulørte farvevalget, og glæder mig til at kunne sy det strikkede og det hæklede sammen. Og så håber jeg jo bare, at jeg kan få det til at passe sammen.

Og så stod den jo på hæklekursus i går hos Garnheksen. Underviseren var Hanne Pjedsted, der stod for den flotte pædagogiske opgave at bringe os kvinder ind i hæklekunstens vidunderlige verden. Hyggelig dag som altid :-)
Jordbær og basilikum
Bella, der som altid gerne
ville være med, og ikke forstod det der
 med den lukkede dør.

Det kan godt være, at det regner i den ganske land, men i mit drivhus er der sommer. Jeg har plantet lidt jordbærplanter, og har i dag høstet dette flotte jordbær sammen med de første 2 agurker. Uha det smager skønt. Og i denne agurkeforskræmte tid, spiser jeg med ro og mag egen agurkeavl uden angst for slemme tarmsygdomme, der hærger her for tiden.  Hvis ikke jeg har nævnt det før: JEG ELSKER MIT DRIVHUS


5 kommentarer:

 1. Det ser spændende ud dit strikke/hækletøj:-)

  SvarSlet
 2. Wow hvor er du flittig, den bliver rigtig flot :-)
  Tak for i går, det var som altid rigtig hyggeligt.
  De agurker ser gode ud :-)

  SvarSlet
 3. Det ser både spændende og smukt ud. Glæder mig til at se hvad det er for en cardigan fra Dale det er.

  Det er vist mega stort det jordbær ?

  Håber du nød det ?

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Lis: cardigan er med mange hæklede firkanter. JKeg glæder mig til at den bliver frdig, så jeg kan få den på - og jordbæret - det var virkelig stort :-)

  Hanne: det var rigtig hyggeligt i går, og nu skal der strikkes i lækre farver:-)

  Irene: jeg har været i gang et stykke tid med den her sag - men den er fed at lave .-)

  SvarSlet
 5. Den er flot den lilla farve du har valgt til det lange stykke. Jeg har valgt at hækle firkanterne sammen efterhånden, så sparer jeg en masse montering.

  SvarSlet