Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

lørdag den 21. maj 2011

Krydderurter
Dagen i dag har stået i krydderurternes tegn. Jeg elsker mine krydderurter. De dufter ubeskrivelig himmelsk. Nu er de pottet om og sat på deres plads. Mine mynter er klippet med (dem med lus) og basilikum står i drivhuset og vokser sig store og stærke sammen med det nylig såede purløg og persillen. Nu skal de bare vokse sig store og stærke, så jeg kan lave kryddersalt og så jeg kan berige vores mad med alverdens lækre smagsoplevelser.

4 kommentarer:

 1. Uhm lige før jeg kan dufte det her foran skærmen.

  Du har jo også helt ind til Pinse med at få gården pudset og kalket, så der er da mindst 3 uger endnu.

  Jeg har bestilt sjalet nu, men i mørk lilla, svag rosa og råhvid. Det er jeg så lige noget spændt på om det kan gå sammen.... ellers må jeg bare have noget mere.... schyy ikke sladre.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Det er en del af charmen at ikke alt er kalket, pudset og nymalet, synes jeg!!!

  Lækre krydderurter; måske skulle jeg snart se at få lavet den miniature klosterhave, jeg bliver ved med at ævle og drømme om?!!

  Glæder mig til at smage dit kryddersalt :-)

  SvarSlet
 3. Wow! Hvor ser det dejligt ud.
  I dag har jeg også planer om det helt store projekt med at plante krydderurter, tomater osv. i drivhus og have. Desværre ser vejret ikke helt ud til at være med mig, så måske ender jeg udelukkende i drivhuset.
  Jeg har plantet mynte i et bed (ja-ja... Jeg lærer vel at stole på de mange advarsler om at sådan noget skidt breder sig...) - og den skal "lige" flyttes til en krukke i stedet.
  ~ Karina

  SvarSlet
 4. Uhh Lis - min mund er lukket - spændende. Sagde du man skulle kalke inden pinse...I ÅR!!!!!!!!!!!!!

  Lea - enig i charmen i det rustikke.

  Karina: Ja mynter lever deres eget liv - og gerne i hele haven, men de dufter jo fantastiske. Mit drivhus er også tilplantet, så nu venter jeg bare på tomater, agurker, vindruer og peber :-)

  SvarSlet