Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

tirsdag den 3. maj 2011

PAKKEPOST :-)

Uhh - en pakke...til mig. Gad vide, hvad den indeholder?

Næææhhh - GARN
Jow jow - så kom der sørme lige en lille pakke med lidt garn fra "Garnudsalg". Smukke farver, syntes jeg selv, og lækkert garn. Jeg skal dele rosenknop med Lea (og der er mere i pakken, der er til hende). Jeg er snart færdig med min kjole fra Dale, så nu går jeg og tænker på, om ikke jeg skulle prøve at strikke mig et sjal i mit lilla/pink Kaunigarn (det garn, jeg har trævlet op utallige gange) og i en grøn (Hanne fra Garnheksen har nemlig en smuk grøn farve, jeg har set mig lun på). Jeg har endvidere bestilt nogle opskrifter ved Ruth - sååååhhhh mon ikke?
Bella faretruende tæt på vandet


Smukke Kolding Legepark
Har du flere godbider, morNutidens hvalpe skal jo socialiseres, så turen gik til legeparken i Kolding i søndags. Her var der nemlig både børn, ænder, vand og dejlig vejr. Hun var også lige med inde på mit arbejde og hilse på - det var nemlig blevet mig "pålagt" :-) Det var en rigtig hyggelig søndag. Vi havde kun Bella med, da Kenzo (vores 6-årige labrador) bliver lidt for glad i så tætte situationer.

7 kommentarer:

 1. Rene lækkerier posten kom med, rigtig flotte farver ;-)
  Legepladsen er altid et godt sted at tage hen både for børn, dyr og alle andre.
  Hihi hun ved hvor godterne er.

  SvarSlet
 2. Ja, det er lækre farver og garn du der har fået.

  Jo, der er sørme en god husflid i Kolding. Mener det er www.kolding.husflid.dk Vi har så godt nok sommerferie indtil midten af august, men du er helt sikker velkommen der.

  Sikke gode billeder af jer to i Legeparken

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Uh, nogle garnlækkerier der dumpede ind - Det kan kun blive godt :0)

  SvarSlet
 4. Yes, mums med lækker garnpakke!

  Glæder mig til at dele noget Rosenknop med dig og få et par hele cones hjem også :-)

  Så skal der strikkes!

  SvarSlet
 5. Du skal tage og gå til hvalpetræning og dernæst markprøvetræning i Dansk Retrieverklub. Der får både hund og fører en god opdragelse. Altså - jeg mener da ikke at hverken du eller Bella trænger, men den der jægerverden som hundene er opdrættet til er helt fantastisk. Ikke at jeg har været til markprøver med Stanley, men vi havde nogle gode timer til træningen med de andre retrieverejere. Bella er helt som hun skal være: glad for vand og guffer;-)

  SvarSlet
 6. Strikkefuglen: Dejligt garn. Og bella - hun er en være lommetyv:-)

  Lis: Har nu været inde og google Kolding husflid - sikke alt det, I laver. Legeparken i Kolding er bare så skøn.

  Lykke og Lea - lækkert garn og nu skal jeg så finde ud af, hvad det skal bruges til :-)

  Taxastrikker: Jeg er faktisk meldt til hvalpetræning i retrieverklubben i Kolding. går bare og venter på, at det starter op. Bella er købt med henblik på at bruge hende til markprøve. Jeg har gjort lidt i det i mine yngre dage med en labrador, jeg havde. Det gør bare hunden så glad :-)

  SvarSlet
 7. Det ser lækkert ud. Og hvor jeg dog misunder dig at have så lækker en garnforretning i nærheden, det mangler der i den grad i Aalborg og omegn.

  SvarSlet