Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

søndag den 22. maj 2011

Søndagsregn

Det kan nu regne ligeså meget, det vil. Inde i min hule er der rart at være. Hundene sover trygt - én varmer mine fødder under bordet og én varmer sig ved masseovnen. Strikketøjet ligger og venter på min udelte opmærksomhed. Skulle man ikke berige sig selv med en kop kaffe og så bare nyde denne regnvejrssøndag. 


Regnen har nu lagt sig som en våd dyne i vores gård - jeg vil gerne trække "regne som det vil" tilbage. Før lå der fliser - det gør der stadig, men de er godt gemt under uanede mængder regnvejrsvand.

Bella er ligeglad, hun vil bare gerne ud at gå tur. Hun er klar. Det er jeg ikke. Jeg vil drikke min kaffe og vente til solen titter lidt frem.

3 kommentarer:

 1. Her skinner solen fra en skyfri himmel og der er 26 gr.på terrassen. Så hold du bare dit regnvejr, ihvertfald til i nat, da må det gerne ramme Lolland.
  God søndag til dig.

  SvarSlet
 2. Jeg drak også min kaffe først, hvis det var min terrasse der så sådan ud. Håber vandet er forsvundet ude ved dig?

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Det er heldigvis holdt op med t regne, og vandet er forsvundet igen - men en kost ville nok gøre underværker i gården nu :-)

  SvarSlet