Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

onsdag den 18. maj 2011

Nu med Sjal

Rasmilla sjal i ribs og brun
Der har været lidt stille på strikkefronten hjemme ved mig. Det er dog lykkedes mig at lave mit første sjal færdig – uden at pillet op igen. Jeg havde jo lidt Rasmillagarn tilbage fra kjolen, så der kunne lige blive et fint lille Rasmilla-sjal i farverne Ribs og Chokoladebrunt.

Og så har jeg været forbi Garnheksen i Vejle for at hente resten af Lerkegarnet til min cardigan (som jeg stadig mangler at hækle de sidste 64 firkanter til). Men nu kan jeg begynde at slå op til den strikkede del af trøjen. 

Bella - vores nu 12 uger gammel Flatter – er stadig sød og lækker. Vi er startet til hvalpetræning, og den stolte hundemor, syntes hun er super dygtig Hun er også rigtig dygtig til at hente vores sko. Der ligger fast mellem 2 og 4 sko af forskellig art og størrelse under vores spisebord.

Ponyerne er nu sat til salg. Med blødende hjerte. Men vi får snakket for lidt med dem, så det kunne være dejligt, hvis de kunne komme ud til en familie, der vil hygge om dem. Men der er tydeligvis en vis leveringstid på mirakler. Jeg har fået rundt regnet NUL henvendelser på mine guldklumper.  

9 kommentarer:

 1. Rasmilla sjalet er skøn og de farver, Wauv.. Det er lækkert.
  Alle mødre er vist stolte af deres afkom også små hundehvalpe. Dygtig hund, der sådan kan passe på jeres sko!! LOL

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Lis - det har du nok ret i. Jeg syntes næsten også, at det er føles som om man har fået små børn igen :-)

  SvarSlet
 3. Det er nu altså sødt det Rasmilla sjal, det var vist værd at overveje. Og hvalpe ER skønne. Min lille Dina (en coton) er snart to år, og elsket højere og højere dag for dag:)

  SvarSlet
 4. Det sjal ligger gså i min strikkekurv - bare i andre farver. Dit er meget smukt.

  SvarSlet
 5. Sikke et flot sjal. Måske er det sådan et der skal på pindene, istedet for et Camomille nr.2 :-)

  SvarSlet
 6. Sjalet er smukt , lækre farver :-) jeg skal bestemt også have det på pindene , har nemlig lidt rasmilla på lageret :-)
  Hundehvalpe er skønne he-he og jeg er sikker på at jeg også vil føle det som at få et lille barn igen , når Ludvig kommer hjem :-)

  SvarSlet
 7. Lækkert sjal - det bliver du garanteret glad for! Du var jo også hurtig som lynet med det sjal - måske de næste tager lidt længere tid?

  He, he, ja, hvis ikke en retriever skulle have en forkærlighed for sko, hvilken hund skulle så?

  SvarSlet
 8. Flot sjal du har lavet.
  Min hund Benny var også sko-elsker førhen. Nu er han så gået et skridt videre og render med fjernbetjeningen, hvis vi bliver for kedelige.
  Så er han helt sikker på at få opmærksomhed omgående :-o

  SvarSlet
 9. Tak skal I alle have - dejligt at høre at i også har det i tankerne. Glæder mig til at se de forskellige farvevariationer :-)

  Nete, , Trillemor, Lea og Birthe - det er bare fantastisk at have hund / hvalp. Så bliver ens liv bare så beriget :-)

  SvarSlet