Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

søndag den 1. maj 2011

Det vokser og gror

Blommetræ i blomst
Dejlige Bella :-)
Skønne skønne sol og sommer. Det er simpelthen fabelagtigt i min have lige nu. Frugttræerne blomstrer, farvestrålende sommerblomster, der pryder krukkerne, krydderurterne vokser og dufter fantastiske, kartofler er lagt i snorlige rækker og drivhuset er kørt i stilling (og det kan lige vove på at fryse om natten nu). Ukrudtet gror også i fedeste stil, men det er jo bare en lille detalje, så det undlader jeg at kommentere videre på. Bella (vores Flatcoatet Retriever) er faldet rigtig godt til, og hun giver gerne en hjælpende pote til i haven.

Det skrider stille og roligt fremad med kjolen fra Dale. Den er strikket i Rasmillas Ynglingsgarn i farven ”hindbær”. Nemt strik uden de store udfordringer. Jeg mangler stadig ærmerne og de hæklede detaljer på det brune "mavebælte". Fint at have ved hånden, når man sideløbende skal holde øje med hundehvalp og truende nattefrost :-)

6 kommentarer:

 1. Den kjole er jeg da helt vild med! Men hold da op: Du må da være lidt af en tålmodigheds-strikker :-) Mange masker.. Den er så flot!

  SvarSlet
 2. Skøn kjole og farven er så smuk. Denne årstid er min favorit, det hele er så frisk og flot når det springer ud og man har bare lyst til at være ude.
  De garnbutik ser ret spændende ud, måske den skulle besøges når lejligheden byder sig.
  God søndag

  SvarSlet
 3. Smuk farve til den skønne kjole.
  Jeg elsker også denne årstid, hvor alt er lysegrønt, solen er varm mod huden uden at brænde. Nattefrost kan vi jo regne med indtil Grundlovsdag, så du skal holde vagt et par dage mere.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. WoW en dale kjole mere , den glæder jeg mig til at se færdig :-) Er det fra det nye dale blad som cardiganen og den flerfarvede bluse er i ?
  Du strikker sørme hurtigt :-)
  Tak for din tanker ang. min Anton , det lunede ...
  Knus Birthe

  SvarSlet
 5. Hvor bliver den lækker, den kjole. Glæder mig meget til at se dig i den!!! Du bliver jo en fantastisk Hjemmestrikket Lækkermås :-)

  SvarSlet
 6. Rikke: tak - ved ikke om jeg er tålmodig, men jeg ville gerne have kjolen, og så måtte jeg jo tage de mange masker med :-)

  Strikkefugl og Lis: Det er en dejlig årstid med dejlige farver, og sagde du grundlovsdag Lis - puha så er der jo længe til.

  Birthe: Det er fra Dale og ganske rigtig fra det samme hæfte - og jeg er ikke færdig med det hæfte endnu :-). Håber du er okay, trods dit store tab af Anton.

  Lea: Der skal lige nogle ærmer på, så er jeg klar til at flashe min nye kjole :-)

  SvarSlet