Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

mandag den 25. april 2011

Tankemylder


Hmmmm... Jeg har følgende på pinde og nål: et sjal i kauni (som jeg sikkert piller op), en bluse i Lerke fra Dale (mangler stadig halsen), en cardigan fra Dale (har hæklet ca. 100 firkanter), og så er jeg gået i gang med en kjole i Rasmilla´s ynglingsgarn. Derudover har jeg også Rasmilla´s luksusgarn liggende til at trøje. Der er altså nok at gribe i og gøre med. Alligevel er mit hovet langt foran mine fingre og mine pinde. Jeg sidder allerede og fundere over, hvad det næste er, jeg skal strikke, og hvilket garn, jeg gerne vil afprøve (og jeg har både garn og igangværende projekter nok) – Det kunne nok klæde mig at færdiggøre det ovenstående projekter, før jeg begyndte at tænke på nyt spændende strik.

Hmm - gad vide hvordan man kommer derop?

Og når det så er sagt – så har jeg jo slet ikke tid til at strikke, nu hvor solen skinner og vores smukke lille Flatcoated Retriever (Bella) er flyttet ind på matriklen. Mums hun er lækker, og det er gået super godt med indflytningen. Kenzo har taget det med ophøjet ro. Han nyder alt den ekstra opmærksomhed, han får, fordi hans mennesker ikke ønsker han skal blive jaloux på lille ny lækkerhvalp :-)

Bella

6 kommentarer:

 1. Hæ, hvor er de søde sammen. Gl. hund lærer ny hund kunster.....
  At du har mange strikke projkter igang, skal du ikke være ked af, det har jeg også og mine tanker er også igang med at tænke i nye baner. Næste projekt... Det må være fordi vi elsker det vi gør, at vi tænker på det næste og det næste...

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Jeg har også altid mange projekter i spil, både på pindene og i hovedet - man kan faktisk næsten få strikke-stress ;-)

  SvarSlet
 3. Tillykke med den lille prinsessehund. Hun skal nu nok lære alle skarnsstregerne - til overflod.

  SvarSlet
 4. Dejligt at ventetiden er ovre og at Bella nu er flyttet ind - ja, der fik strikketøjet lige en hård konkurrent :-)

  God hvalpefornøjelse - og så venter jeg da bare (tålmodigt???) på at dine strikkeprojekter bliver færdige - og nye søsat....... Har da hørt en lille fugl synge noget om garnlagerets vækst :-)

  SvarSlet
 5. Lis og Lykke: det glæder mig at høre, at det ikke kun er mig, der drøner afsted med mange projekter og mange planer om nyt :-)

  Taxastrikkeren: Prinsessehund er bare så dejlig med super charme og super hvalpetænder :-)

  Lea: vækst i garnlageret - det kender jeg da ikke noget til...kommer der post, siger du - med garn - i grøn og brun. Uhhhh - NICE

  SvarSlet
 6. Oj, hvor er hun skøn. Kenzo skal nok lære den lille nye hvalp en masse gode ting :-)
  Det er MULIGT at lære kun at have et eller 2 projekter i gang. Jeg tror jeg lige har lært det, indtil kreativiteten igen overtager styringen af hjernecellerne.

  SvarSlet