Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

fredag den 15. april 2011

Støv og strik

Sikke dog en støvet affære at afmontere gamle mursten, grave gustne gulve op og nedbryde lofter fra en for længst svundet tid. Jeg arbejder lidt i etapper. For mange fald af heste i tidernes morgen og for meget tungt arbejde, har sat sine spor i ryggen. Så jeg tager 1-2 timer og så skal ryggen lige have et lille hvil. Min søde mand har heldigvis en stærkere ryg en jeg (og han er også langt bedre til at passe på den), så han klør på.

Mobiltaske :-D
Jeg får strikke og hæklet lidt ind i mellem. Jeg skulle lige prøve at strikke en mobiltaske, da en af beboerne på mit arbejde havde spurgt ind til, om jeg kunne hjælpe hende med at lave sådan én til hendes mor. Det kan jeg så nu :-) Den mangler lige lidt finish som en hæklet kant foroven og en smart lukkemekanisme.
60 firkanter (ud af 202)

I morgen står den på strikkecafé i Vejle. Det er simpelhen fantastisk hyggeligt og altid meget velbesøgt. Jow jow – livet er fuld af overspringshandlinger i denne støvede nedbrydningstid.


3 kommentarer:

 1. Hej :-) Der er langt til de 202 firkanter , men de bliver det hele værd , sød lille mobil taske :-)
  Jeg besøgte Hanne garnheksen i går og hvilken skøn butik hun har , og så er hun jo super sød .... men nøj hvor jeg gerne ville have boet tættere på , så jeg kunne være med til strikke cafe , for det lyder bare hyggeligt :-) Hmmm, misundelig på den gode måde gør vist ikke noget ,vel .
  God weekend til dig og pas nu på ryggen;-)
  Kh. Birthe

  SvarSlet
 2. Ja hun har en lækker biks - hende Hanne. Jeg elsker også at være der. Rigtig ærgerlig, at du bor så langt væk. Det kunne have været rigtig hyggeligt, hvis du var kommet forbi i morgen Birthe :-)

  SvarSlet
 3. Ønsker dig en skøn strikkedag hos Hanne imorgen. Er helt vildt misundelig!!!!!!! På den gode måde ligesom Birthe :-)
  Men min vagtplan påstår det er min arbejdsweekend (igen), så ingen togtur til Vejle for mit vedkommende......

  SvarSlet