Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

søndag den 10. april 2011

Sommer og loppefund

Sikke en dejlig weekend med sommer og sol. Grønne marker og enge, og haven der endelig har besluttet sig for at gro. Lungeurt og påskeliljer i blomst, tulipaner i knop.

I drivhuset spirrer krydderurter (mynte, estragon og kinapurløg) og bare venter på at komme ud og strække sig i solen. Det her er bare den bedste årstid ever.

Fundet i isoleringen på loftet :-D
Weekenden har budt på nogle sjove overraskelser. Vi bygger jo om i badeværelse og baggang. Gulve brydes op, vægge rykkes ned og lofter bliver fjernet. Dem, der har boet her før, var tydeligvis af den overbevisning, at ALT isolerede. Vi fandt: 4 tæpper, 1 spejl, 2 gamle vaser, 1 lampe, 1 maleri (som ikke er muligt at google), X antal flasker af forskelling årgang, 1 blad fra datidens Syslekvinde (handknittingmachine), bøtter med maling og sten iblandet isolering. Det hele er fundet på loftet sammen med glasuldet.

Jow jow – det har været en berigende weekend. Nu hvor jeg har vaske glasuld og loppefund af mig, står den på kaffe og strik resten af aftenen. Det er nemlig ikke blevet til så meget strikken her i weekenden. 

2 kommentarer:

  1. Det gjorde man vist førhen for da vi renoverede på mine plejeforældres gård, blev der også fundet en masse skrammel både på loftet, men så sandelig også i skorstenen. Den skulle de gamle beboere ikke bruge mere, så den var fyldt med sten, gl. aviser og klude/tæpper.

    Kh. Lis

    SvarSlet
  2. Ja, så behøver I jo ikke at gå på loppemarkeder, når I sådan er selvforsynende i "antikviteter og ragelse" :-)

    SvarSlet