Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

lørdag den 5. marts 2011

Strikkecafé i Vejle

I dag har jeg været til strikkecafé ved Garnheksen i Vejle. Det er simpelthen ubeskrivelig hyggeligt. En fuldfed oplevelse, hvor jeg så mange forskellige strikkeprojekter i gang, og hvor jeg gramsede på meget forskelligt garn. Skønt med strik, kaffe og godt selskab :-)
Nå ja – og så kom jeg lige til at købe lidt garn (igen). Egentlig skulle jeg IKKE købe garn. Jeg skulle bare lige kigge i det nye hæfte fra Dalegarn. Det var nok lige en anelse for naivt. Endte i alt fald med at komme hjem med opskrifthæfte og garn til trøjen.

Nå ja – og så kom jeg lige til at ridse Colten på vej væk fra parkeringspladsen. Faktisk meget træls. Der stod lige et større metalmonster i vejen, da jeg skulle derfra. Det tog lige brodden af min fantastiske dag i en 8-10 sekunder.

Nu vil jeg holde lørdag, sætte mig i sofaen med min søde mand, en kop kaffe og mit strikketøj, kigge lidt på mit nyindkøbte garn, se ”Hævnen” på DVD og fuldstændig fortrænge ridsen på Colten.

Nå ja –Prinsessesjalet er pillet op, da jeg lavede en fejl i mønsteret. Jeg er nu startet op på et andet sjal med roser i stedet  (rositasjal). 

3 kommentarer:

 1. Uha hvorfor havde de også lige placeret et metalmonster der.....;((

  Skøn garn og opskrift du er kommet hjem med - tænkte nok det kom med hjem udfra dit forrige indlæg :))

  God søndag.
  Kh Jane

  SvarSlet
 2. ALTSÅ: Først må jeg lige sige, din crazy-kjole er FANTASTISK, nej, hvor ser du godt ud i den :-)

  Og det ser sandelig ud til at jeg må ønske mig nogle Dale-hæfter til min fødselsdag, for den cardigan er da også bare FOR lækker. Altid dejligt at være sammen med andre, der strikker og som er ligeså tosset med det som en selv :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er det et spændende køb du har og det er et fint sjal du er i gang med. Held og lykke med begge dele og tak for din hilsen på min blog

  SvarSlet