Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

søndag den 20. marts 2011

Hvem sagde firkantet!

Jeg har været lidt i krise på det sidste. Jeg syntes absolut ikke, mine hæklede firkanter blev så snorlige-symetriske og perfekte, som jeg havde planlagt, de skulle være. Det gik mig mildest tale på. Til sidst smuttede jeg ned til Garnheksen for at få lidt støtte og vejledning (og kaffe). Klagede min nød, og fik at vide, at de så ud som de skulle. Jeg havde ellers afskrevet de hæklede firkanter og sendt dem i skammekrogen. Nu kan de så få lov at komme lidt på banen igen

Men jeg mangler noget at strikke på, som er lige så fedt som Dalekjolen. Jeg har været ude i store overvejelser omkring den noget farvestrålende bluse fra Dale, og endte med at slå masker op til den. Den er strikket i Lerke ligesom trøjen med de hæklede firkanter, og en del af farverne er gengangere. Så kan jeg hækle mig nogle firkanter, når jeg får brug for at se på ikke helt symetrisk.

Nå ja – og sjalet er også på pindene endnu. Jeg ved ikke lige, hvad der er sket. Mente jo ikke, jeg var ”den type”, der havde gang i flere projekter ad gangen. Min plan var jo altid at lave tingene færdig, før jeg startede på noget nyt. Men jeg har tydeligvis udviklet mig til ”den type”, der laver UFOér :-)

Billedet her er lånt fra
Kennel Hegnets hjemmeside
Et lille udpluk af hvalpe
Og så har jeg været på barselsvisit. Jeg har besøgt vores kommende hund, hendes 11 søskende, hendes mor og hendes opdrættere. Hvor var de søde alle sammen. Uha hvor jeg glæder mig til hun kan flytte ind her på adressen. Hun er nu 3 uger, har fået øjne og kan gå.  

3 kommentarer:

 1. Susanne , det der med ufoér , det hører altså med he-he , især med alle de fristelser Dale leverer :-) Jeg har også forelsket mig i blusen , som du har slået op til , den kommer helt sikkert også på mine pinde :-) Dine lapper ser da så fine ud og cardiganen er skøn :-)
  Nuser lille hund , kan godt forstå at du er utålmodig ;-)
  Kh. Birthe

  SvarSlet
 2. Jeg synes også at dine lapper ser helt fine ud -dejlige farver! Der er bare alt for mange fristelser i krea-verden, til at man kan være helt projekt-monogam ;-)

  SvarSlet
 3. Dine lapper ser da flotte ud!!! Tror du ikke jeg skal smitte dig med lidt anti-perfektionisme?
  Hm, den cardigan hoppede vist af min to-do-liste da jeg hørte antallet af små firkanter....

  SvarSlet