Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

fredag den 11. marts 2011

Hvor bliver tiden af?

Så blev man lige 45 år – og jeg har tjekket dåbsattesten for evt. mulige regnefejl. Nope – jeg er halvvejs mod de 90! Hvor bliv alle de år lige af?
Den er tom nu :-)

Jeg har været ude at spise med min søde mand på ”Over Åen” i Kolding. Fantastisk betjening og forretten (Tapas) på huset regning (vi kom til at bestille noget fra menukortet, som de ikke havde mere). Efterfølgende tog vi hjem, lavede kaffe, så ”live fra Bremen og delte en spand Ben og Jerri is med karamel. Puha – der nåede jeg så lige kvalmepunktet.

De første 3 firkanter
Lige nu er jeg i gang med at strikke på mit sjal i Kauni. Det første jeg startede på, har jeg trævlet op igen, da jeg lavede en fejl.

Derudover har jeg hæklet de første 3 firkanter (ud af 201) til trøjen fra Dalegarn. Det bliver nok først i vinteren 2012, det kan bliver aktuelt at snakke om, at den kan tages i brug.

Blomster fra min meget søde mand
I morgen har jeg meldt mig til fler-farve-strik ved Garnheksen i Vejle. Det glæder jeg mig for vildt til.   

4 kommentarer:

 1. Tillykke med din fødselsdag! Og med den dejlige aften det lyder til du havde :-)
  Og 201 firkanter! Det er flotte farver du har valgt og du lyder til at være tålmodighed med tempoet i projektet - så den trøje bliver da helt fantastisk. Og så mangler du jo egentlig kun 198 firkanter nu :-)

  SvarSlet
 2. Det må da være 202 du skal lave ;-)--Ja så er jeg lidt længere --11 firkanter(grin)
  Tillykke med dagen

  SvarSlet
 3. Hjertelig tillykke med fødselsdagen; dejligt at du havde en skøn dag.
  Det er godt nok noget af et projekt, du er i gang med; det er altså mange firkanter ;) Rigtig god fornøjelse med det; jeg er spændt på at se resultatet om 198 firkanters tid... ;o)
  God weekend - og god fornøjelse med strikkeriet i dag.

  Britta

  SvarSlet
 4. Tillykke, tillykke - lyder som en dejlig dag, selvom jeg nok tror, jeg kunne undvære et halvt bæger karamelis ;-)

  Smukt sjal, du har gang i :-)

  SvarSlet