Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

torsdag den 3. marts 2011

Nye strikkeeventyr

Prinsessesjal under udvikling
Så er der slået masker op til sjal (hvilket i sig selv ikke var den helt store udfordring, da jeg kun skulle slå 5 masker op til at starte med). Det er prinsessesjal, og det bliver strikket i Kauni effektgarn. Jeg syntes det er smukt med de der glidende overgange, og det skønt bare at sidde med et enkelt nøgle garn. Jeg har praktisk talt fyldt det halve af sofaen den seneste tid med garn og dalekjole.

Og så er den her smukke trøje fra Dalegarn i den grad på min det-her-må-jeg-strikke liste. Jeg syntes virkelig den er lækker – eneste ulempe. Der er (igen) en lille zillion ender, der skal hæftes :-)
Kenzo på sit sygeleje
- nu knap så meget hanhund
Kenzo (vores labrador) har været ved dyrlægen i går og betalt "prisen" for at vi kan få vores lille Bella-hvalp. Jeg er ikke sikker på, at han finder det rimeligt, at han skal kastreres fordi der kommer sådan et stykke kvindfolk i huset. Men en noget slap hund, jeg hentede ved dyrlægen i går.

7 kommentarer:

 1. Susanne turbo strikker hi-hi , du har bare fart på pindene ;-)
  Cardiganen fra dale er utrolig smuk og også under mine overvejelser , men alt det der hæften trækker altså tænder ud , men den frister alligevel ....
  Sjalet du er ved at strikke er flot og kauni garnet har et flot farvespil :-)
  Birthe

  SvarSlet
 2. Stakkels Kenzo.
  Skulle vi have en labberpige i huset en dag, skulle Felix også gøre til mindre hanhund.

  SvarSlet
 3. HE He den har jeg allerede bestilt --tror garnet kommer Mandag ;-) pyt med hæftninger

  SvarSlet
 4. Birthe: jeg har ikke strikket i Kauni før, men det er rigtig dejligt at strikke, syntes jeg - og smukt.
  Zette: Tror også Kenzo har lidt ondt af sig selv, men han er ved at komme sig :-)
  Uhh - Helle - det glæder jeg mig til at følge med i.

  SvarSlet
 5. Tak for en hyggelig eftermiddag :-) Og tak for at jeg måtte "gramse" på din smukke kjole :-)
  Din cardigan blir smuk og du hækler jo bare over enderne, så er de pist væk :-) Jeg tog osse garn med hjem til firkanterne og går i gang om lidt :-)
  God fornøjelse
  Hanne Garnheks

  SvarSlet
 6. Hej Hanne: Det var en fantastisk hyggelig dag. Jeg glæder mig til at komme i gang med de hæklede firkanter. Spændende at se, hvilke farver du har valgt :-)

  SvarSlet
 7. Du strikker da nogle skønne farverige ting. Selv er jeg lidt krysteragtig hvad farvestrik angår - jeg tør ikke rigtig prøve. Men jeg vil altså, engang.
  Jeg vil fra nu af følge din blog - ikke mindst fordi du skal have en Flatter i familien. Min er tiethalvt år gammel og tror stadig han er en yndig lille hvalp på ca 4 måneder.

  SvarSlet