Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

torsdag den 31. marts 2011

Back home!

datidens hobbyrum :-)
Det her er jo bare for fedt
 (i svævebanen)
Sådan en lille ferie kan nu hurtig få en ende. Men vi havde nogle fantastiske dage i Barcelona med dejlig vejr, smukke udsigtspunkter og skønne skønne oplevelser. Vi fik set lidt af hvert: Det uendelige kirkebyggeri Sagrada Familie, Smukke Parc Geüll og det spændende hus Casa Milá, og så spiste vi os lige nogle ekstra kilo på sidebenene. Deres mad var super lækkert. Der var mange hyggelige spisesteder, når man smuttede ind på de små sidegader. Nå ja– og så fandt jeg jo ud af at Sangria smagte ualmindelig godt.
Sagrada Familia
Så har jeg 34 firkanter (ud af 202)
Nu sidder jeg så herhjemme igen i det kolde og regnfyldte Danmark med ømme ben og en slankekur i udsigte :-) og glæder mig til det bliver forår og dejlig vejr.

Jeg har ikke fået strikket noget videre i den forgangne uge. Jeg kunne lige strække mig til at hækle nogle firkanter i flyveren til og fra Barcelona.8 kommentarer:

 1. Dejligt, at hører om din gode tur. Du må jo bare igang med pindene herhjemme i det regnvåde, når du nu ikke nåede det i Barcelona.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Velkommen hjem igen , skønt at i havde en dejlig tur :-)

  SvarSlet
 3. Hej Susanne. Jeg faldt lige over din blog ved et helt tilfælde og kunne genkende dig på billedet.

  Jeg vil bare sige, det var SÅ hyggeligt at have dig og din veninde på besøg på Rasmilla-standen i Middelfart(det var mig, der ekspederede dig/byttede dit garn). Jeres gode humør og humor var bare med til at gøre det hele lidt sjovere ;o)

  SvarSlet
 4. Tak skal I have Lise og Birthe - det var en skøn ferie.

  Hej Tina/Chancestrikker: Vi havde også en fantastisk dag, og var meget glade for den dejlige og meget tålmodige betjening, vi fik hos Jer. Vi satte stor pris på, at I ikke så Jeres snit til at flytte standen, mens vi var ude at drikke kaffe :-)

  SvarSlet
 5. Skønt med ferie i Spanien:-) Sangria ER altså noget af det bedste.... Kh Christina.

  SvarSlet
 6. Nøjj, hvor ser det dejligt ud! Har aldrig været i Barcelona, men ville gerne!
  Kunne du strikke i flyet?? Har tit tænkt over, om ikke man bliver stoppet i security - mener - strikkepinde og hæklenåle kan vel ses som en slags våben? (..som om man ville kapre et fly med en hæklenål. Eller en saks)

  SvarSlet
 7. Christina: Sangria smager HIMMELSK.

  Biav: Jeg turde ikke tage strikkepinde med i flyet - men min hæklenål røg altså med i håndbagagen. Havde de stoppet mig, måtte jeg jo bare kaste mit blondinekort på bordet;-)

  SvarSlet
 8. Hej Susanne

  Velkommen hjem, fedt at høre i havde en god tur. Jeg glæder mig til at høre mere om den :-)
  Og super at du har fået hæklet flere små lapper til din cardi.
  Kh
  Hanne garnheks

  SvarSlet