Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

fredag den 25. marts 2011

Messe og garn!


Fantastisk dag med min veninde i dag. Vi har brugt noget, der ligner en hel dag på håndarbejdsmasse i Middelfart. Skønne skønne garner. Jeg havde store problemer med at vælge (Tak til søde Rasmilla, der var meget tålmodig). Jeg er nu hjemme igen med masser af garn. 
Jeg har også købt opskriften til det meget berømte og ofte strikkede Camomille sjal, så nu vil jeg også være med på bølgen af strikkere med fantastisk sjal.....hmm -  når jeg altså lige har strikket min trøje, min bluse og min kjole i Rasmilla færdig.  Men nu skal kufferten pakkes og så er jeg altså på vej til Barcelona :-)


5 kommentarer:

 1. Sikke smukt garn du har købt. Jeg skal også igang med Camomillen, så må vi jo se hvem der når det først for jeg har også et par hængepartier der skal gøres færdige først.
  God ferie i Barcelona. Nyd det, en by som jeg også gerne vil besøge, så min orm er noget grøn lige nu.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Tak for en superhyggelig dag, søde Susanne. Fantastisk morgen med kaffe og chiliost og derefter mange gode timer i Middelfart. Fristelser i rå mængder, store beslutninger og nødvendige kaffepauser - jo, det var en god dag!!
  Ønsker jer nogle skønne dage i Barcelona.

  SvarSlet
 3. Sikke meget lækkert garn du har fået med hjem.
  Der var rigtig mange fristelser og svært at vælge.
  God søndag

  SvarSlet
 4. Lækkert garn.
  God tur til Barcelona.

  SvarSlet
 5. I heldige asener ;-) Sikke dejligt garn :-)

  Rigtig god tur :-)

  SvarSlet