Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

tirsdag den 1. marts 2011

Nu med Crazykjole og hækleerfaring

Jeg har strikket overdelen 3 cm
længere end der stod i opskriften.

Crazykjolen nærmer sig sin afslutning, og jeg kan nu skrive hækleerfaring på mit CV. Jeg har i weekenden siddet oppe til langt ud på natten og hæklet og syet (og syet forkert), pillet op, og syet om igen. Men skal nok overveje om det er en god idé, at sidde klokken 2.30 om natten og tænke ”jeg syr lige den her sag sammen inden jeg går i seng”. Jeg fik i alt fald lov til at gøre det to gange :-)

Jeg har lavet nederdelen i Larges (jeg er lidt bred om måsen) og overdelen i Medium. Jeg har til gengæld ikke brugt nær det garn, som der stod i opskriften – ca. 7 nøgler mindre.

Nu er den færdig (jeg mangler kun at hækle sidste kant på det sidste ærme), og så skal jeg da videre på nye strikkeeventyr. Det må unægtelig blive et sjal strikket i Kaunigarn.

Ellers har jeg tilbragt weekenden med at tjekke mail omkring 500.000 gange, og endelig tikkede den længe ventede mail ind i går aftes. Vores flatcoat-hvalp er kommet til verden. Moderen (Stormy) fik 12 hvalpe, hvoraf de 7 var tæver, så der bliver én til os. Hun skal hedde Bella har vi efter en lang demokratisk proces besluttet, og hun flytter ind på matriklen d. 24 april :-)
Små lækre Flatcoatede Retrivere / og den ene bliver vores :-)


17 kommentarer:

 1. Hvor er kjolen bare blevet flot - SÅ fine farver og den ser ud til at passe dig rigtig godt!

  SvarSlet
 2. Imponerende ikke mindre - hvor er den blevet flot og hatten af for din gåpåmod med hæklingen´s kunst!!!

  Jeg er helt vild med farverne den kan man kun blive glad af :))

  Kh Jane

  SvarSlet
 3. Flot, flot kjole. Den sidder da virkelig bare perfekt:-) Tillykke med den lille nye:-)

  SvarSlet
 4. Tak skal I alle have. Den er dejlig, skønne farver og det har været sjovt at lave den. Og tak Charlotte - vi glæder os til hun bliver 8 uger, så hun kan flytte ind hos os :-I)

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare lækker, den kjole der, og Bella-pigen...tillykke med hende.

  SvarSlet
 6. Hej Susanne , hold da op , den er s.... flot :-)
  Det der natteroderi og kjolen går bare ikke , nu er vi så to der har draget den erfaring he-he ... Ejjj altså hvor er den flot til dig :-)
  Birthe

  SvarSlet
 7. Hvor er din kjole bare flot og farverne er vild flotte ;-) Tillykke med den lille ny ;-)

  SvarSlet
 8. Super Super Flot kjole--jeg kan vist godt glæde mig ;-)
  Sjovt jeg får også hvalp den 10 april bare en anden race ;-)

  SvarSlet
 9. Har fulgt lidt med på sidelinjen. Hvor er den superflot. Og den klæder dig..
  Er den varm at have på? Brugte du rent uld?
  Mvh Sidsel

  SvarSlet
 10. Tak skal I alle have.
  Birthe: Hvor er din kjole også blevet lækker, men den egne sig ikke til natarbejde :-)
  Helle: Tillykke med Jeres hvalp - det liver en god sommer vi går i møde :-)
  Sidsel: Kjolen er i uld og varm(nok en vinter/forårskjole) - men ud fra opskriften kunne den også strikkes i uld/bomuld.

  SvarSlet
 11. Den kjole er for fed!!!! Og så sidder den jo super på dig! Tillykke med det gode resultat - og med Bella naturligvis! Godt navn :-)

  SvarSlet
 12. Hej Susanne
  Hvordan vil du sige at kjolen er i str. ? har på facebook læst at den er stor i str. men er lidt nervøs for jeg er nok str. xl og vil gerne lave den kan jeg det?
  Din kjole er bare så flot.
  på forhånd tak
  leila

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Leila!

   Jeg syntes kjolen passer i størrelsen (men jeg strikker også en anelse stramt) - jeg har strikket overdelen i medium og den nederste del i large - og det er også sådan jeg køber tøj :-) Og god fornøjelse med den - den er skøn at strikke.

   Hilsen Susanne

   Slet
  2. <Når nu jeg tænker tilbage strikkede jeg den på en 1/2 pind større end opskriften sagde, så jeg vil sige at kjolen holder størrelsen :-)

   Slet
 13. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 14. Så tror jeg at jeg vil gå ½ pind op for at give lidt mere.
  tak og håber jeg må vende tilbage
  leila

  SvarSlet
 15. Hej Susanne.
  undskyld at jeg forstyrre igen, men er ved bærestykket og har et problem for nar jeg læser der hvor gentagelserne skal være fatter jeg ikke en bønne. her er det jeg læser ( skal lige sige at den er fra nettet)

  kan det passe at jeg i rk.3 skal strikke: 3 r , slå om, 2m løs af, 1 m r, træk d 2 m over, slå om, 5 r (Dette er i gentagelsen)
  I rk.9 2m løs af 1 r, træk de 2 m over, 5 r, slå om 2 m løs af, 1 r , træk de 2 m over, 1 r ( det er det som skal gentages,) Det undre mig i p 9 at man ikke skal ha det første slå om med og hvordan vil p. 11 så bliv?
  Håber du er frisk med lidt hjælp
  På forhånd tusind tak
  mvh Leila

  SvarSlet