Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

onsdag den 22. december 2010

Garn og masker, så det basker.

Det går jo godt - Jeg har nu formået at lave en taske i patchwork (japansk foldeteknik), og jeg må konstatere, at med den fart vil jeg jo kunne nå at fabrikkere omkring 78 tasker i år 2011. Måske lige i overkanten!
Og det er jo stadig for koldt til at tænke i drivhusdrømme og krydderurter - vi taler her om minus 18 grader...Såhh - måske man skulle prøve at producere sig lidt ud af kulden. 
Og her tænker jeg naturligvis på dejlig varme uldsokker. Jow jow - jeg har nu været i Ry for at købe garn (og så lige byttet julegaver med familien, der tilfældigvis også bor dér). Men mig ind i “garngalleriet” - hyggelig butik forresten. Jeg syntes selv, jeg var yderst velforberedt. Jeg skal købe garn til strømper i den og den farve. Jeg skal strikke med pind nummer dit og dat, så garnet skal være så og så tykt. Jeg skal bruge så og så meget - hvorefter jeg naturligvis glemmer at købe strikkepinde. De er så købt nu.

Jeg vil nu kaste mig over projekt strømpestrik vel vidende, at jeg aldrig nogen sinde har strikket strømper før, og faktisk ikke lige kan huske, hvornår jeg sidst har strikket noget som helst. Men det er jo bare en detalje.


Og så er det jo dejligt at bo på landet, hvor alle veje er ikke-farbare og vi lige har konstateret et stk. sprunget vandrør. Gad vide om man så kan stå på skøjter i garagen...Tror bare jeg slår masker op til varme strømper.
Nyindkøbt garn i smukke farver

1 kommentar:

  1. Glæder mig da for vildt til at se de strømper om et par dage - har fuld tillid til at du lynstrikker og har varme fødder inden 2. juledag :-)

    SvarSlet