Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

torsdag den 9. december 2010

New kid on the BLOG

Ja så blev man blogger. Svære valg og mange tunge beslutninger skulle tages. Hvad skulle bloggen hedde, hvordan skulle den se ud og hvad med indholdet? Men nu er den lavet, og jeg sidder her og skriver mit første indlæg. Jeg forestiller mig, at jeg vil bruge bloggen til at fortælle lidt om, hvad jeg går og sysler med herude i det lettere befolkningstynde område.

Haven er jo ligesom lukket ned og sneet inde, så lige for tiden er jeg optaget af at sy patchwork. Jeg har ikke den helt store erfaring, og der er jo en vis leveringstid på mirakler, så jeg er startet i det små - helt præcist én pude og en lille juledug. Så her er der jo nok at tage fat på, og mange fremtidige projekter at slå vinteren ihjel med.
                                           Puden er mit "svendestykke" og mit første projekt
                              Julestjernen er lige blevet færdig og mønstret er fra "hannes netbutik"

4 kommentarer:

 1. Flot "svendestykke" - har jo kun set julestjernen. Mon ikke vi får ekstra mange gode ideer her i vinterens løb nu, hvor vi er blevet bloggere?

  SvarSlet
 2. Kommer der ikke også noget om motor og mekanik?

  SvarSlet
 3. Fin side!

  God ide med motor og mekanik, så kunne Arne måske lære et eller
  andet.

  Hi hi.

  SvarSlet
 4. Det er da en superfin pude! Er ret vild med mønstret i midten.

  SvarSlet