Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

torsdag den 10. februar 2011

Kauni og frisk basilikum

Garn til de to sjaler

I dag kom der en pakke til mig. Kenzo (vores larmende labrador) ender med at vende sig til at den flinke post kommer og banker på vores dør. Jeg havde bestilt lidt guf og sager ved Amagergarn. Lækker Kaunigarn og en opskrift på et ”Rositasjal” og et ”Prinsessesjal”. Dejlig krydderi på en fridag.
Basilikum og en duft af sommer

Og nu vi snakker om krydderier: Jeg har været ude at handle ind i dag (og jeg købte ikke garn). Til gengæld sprang der lige en smuk frisk og meget velduftende basilikum ned i indkøbsvognen. Virkelig ærgerlig at jeg ikke ken gengive duften på min blog. 

Den dufter himmelsk af sommer, drivhus og urtehave. Jeg glæder mig ubeskrivelig meget til sommer.
Så langt så godt :-)

Crazykjolen er godt på vej og den er rigtig dejlig at strikke på. Dejlig afvekslende: ret, vrang, rib, hulmønster, ind- og udtagninger og mange farveskift. Jeg har ikke været helt så flittig de sidste par dage. Der er nemlig også blevet tid til at læse andre spændende blogs og til at shoppe lidt garn på nettet.

8 kommentarer:

 1. Det er altså en fantastisk kjole og du er jo kommet langt :-)
  Jeg kan sagtens dufte den basilikum - uhm, jeg glæder mig også til forår og lunere dage :-)

  SvarSlet
 2. Hold da op hvor du er kommet langt med din kjole . Jeg tror jeg når at blive færdig med overdelen i aften .
  Sjalet er da bare så flot :-)

  SvarSlet
 3. Strikkeheksen: Det skrider fremad med kjolen og egentlig også med det gode vejr:-)

  Garn Moster: jeg glæder mig til at se, hvordan din Dalekjole kommer til at se ud :-)

  SvarSlet
 4. Jeg er spændt på at se din kjole færdig. Jeg har også købt et kit, det er min søster som skal have kjolen, når jeg har strikket den.

  SvarSlet
 5. Merete: God fornøjelse med kjolen. Jeg syntes den er dejlig afvekslende at stikke - og til at gå....men jeg er jo heller ikke nået til hækledelen endnu (jeg har ikke hæklet i 30 år!)

  SvarSlet
 6. Wauv..... hvor er det en flot kjole og sjalet, den glæder jeg mig meget til at se ;-) man må da sige at det var hurtig ekspedit. Glæder mig til at følge din blog

  SvarSlet
 7. Det er bare sådan en fin tøse-kjole du har gang i, glæder mig til at se den færdig :-)

  SvarSlet
 8. Strikkefugl: Jeg glæder mig til at komme i gang med sjalet - det bliver mit første, og i denne kolde tid, vil det komme til sin ret.
  Lykke: Jeg syntes også det er en lækker tøsekjole i glade farver. Glæder mig til at få den på :-)

  SvarSlet