Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

fredag den 18. februar 2011

Vinter og weekend

Haven i dag - syntes jeg kan dufte, at kaffen er færdig :-)

Hvad skete der lige for det første spæde forårstegn, jeg syntes at skimte ude i horisonten. Nu er det hele igen tildækket af sne, og det er altså ikke lige min hofret.
Mit fredags-hygge-hjørne

Jeg havde tidligt fri i dag, og ville lige ”belønne” mig selv med en tur til Kolding Storcenter. Jeg havde lige fortrængt, at skolerne har vinterferie, og at ALLE i trekantsområdet netop i dag, har valgt at lave en større forældre-børn udflugt til netop 
Kolding Storcenter. Uha der var mange mennesker. Jeg har fået dækket alle mine sociale behov for i dag :-)

Men nu er det weekend, og jeg skal sidde inde i vores varme stue med en dejlig varm frisk kop kaffe, ”Live fra Bremen” i flimmerkasssen og mit strikketøj. Der er nu noget magisk over fredag :-)

6 kommentarer:

 1. Og der er i den grad noget magisk over fredag aften!

  SvarSlet
 2. Dejligt du har friweekend: mange strikketimer forude, kaffe på kanden og snart færdig Crazykjole! Nice!
  Rigtig god vinterweekend til jer.

  SvarSlet
 3. Synes også at foråret lå lige forude, havde bestemt ingen ide om at Kong Vinter ikke var færdig. God fornøjelse med strikketøjet.
  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 4. Hej Susanne!
  kan ikke finde din mail adr. men har tildelt dig en award, håber du vil lege med. Vil du sende en mail, eller kigge på min blog??
  Hilsen Anni

  SvarSlet
 5. Kom tilfældigt forbi din dejlige blog og må sige at det din Crazykjole ser fantastisk ud....jeg glæder mig rigtig meget til at se den færdig, så her må jeg læse med.

  Kh Jane

  SvarSlet
 6. Hej Strikkeentusiast - Velkommen til og dejligt at du vil læse med - kan også se, at du har gang i mange spændende projekter på din blog :-)

  SvarSlet